Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor találkoztam egy lánnyal , dumálgattunk , úgy vettem észre hogy szimpatikus voltam neki. Most találkoztam vele a munkahelyemen , most rideg volt és hiába kértem a telefonszámát nem adta le!?!? Vele volt még egy nő és mikor kértem rá fele
Figyelt kérdés
nézett, nagyon fura volt. Mitol lehetett most ilyen ??2022. márc. 24. 11:56
1/17 anonim válasza:
Nem volt intim pillanat, más emberek között voltatok nem kettesben. Valszeg emiatt.
2/17 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű hogy hülyeséget követtem el?? Első körben a munkatársától (aki vele volt most is) kérdeztem rá a nevére, gondolom el mondhatta neki hogy kérdeztem, ez be kavarhatott??
2022. márc. 24. 13:53
3/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ideges volt a munka miatt. Vagy a munkatársa miatt, aki ott volt vele.
Szerintem is inkább kettesben kellett volna.
4/17 A kérdező kommentje:
Észre vettem hogy kellemetlen lehetett a szitu. Mikor kérdeztem , a kolléganőére pillantott folyton, biztos hogy előtte említette neki hogy érdeklődtem iránta. Az a baj hogy hetente egyszer látom a munka miatt, nem tudom legközelebb hogy alakul
2022. márc. 24. 14:12
5/17 anonim válasza:
Szerintem azért pillantott a kolléganőre, hogy jelezze neked, hogy előtte ne. Csak nem vetted a lapot :)
6/17 anonim válasza:
Vagy rossz pillanatot kaptál el, vagy mégsem tetszel neki.:(
7/17 A kérdező kommentje:
5: de a kolléganője sejthette hogy meg fogom kérdezni, mert először tőle kérdeztem a lány nevét. Múltkor egyedül jött a lány (igaz nem mindig) és most ketten jöttek be valamiért… 6: Lehet persze hogy nem tetszem neki, csak múltkor én nem ezt szűrtem le, úgy vettem észre hogy szimpatikus voltam neki. Vagy lehet a kollégája elött nem kellett volna kérdezzek, ez lehetet a baj. Csak így kellemetlen mert minden héten egyszer fogom látni, és nem tudom mi lesz.
2022. márc. 24. 14:55
8/17 A kérdező kommentje:
A kolléganőjére nem tudom miért pillanthatott , lehet előtte kellemetlen volt neki?
2022. márc. 24. 14:57
9/17 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem kommentelőkkel, ennek nem munkahelyen kellett volna történnie, főleg nem kollégák jelenlétében. Nem odaillő. Akármennyire tetszhet nekem az illető, ez a szituáció nekem is kellemetlen lett volna, én sem adtam volna meg a számom.
10/17 A kérdező kommentje:
9: Igen tudom, én hibáztam és nekem is kellemetlen volt, de hetente egyszer látom , és csak itt a munkahelyen, és nem tudnám máshogy , máskor meg kérdezni
2022. márc. 25. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!