Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Múltkor találkoztam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor találkoztam egy lánnyal , dumálgattunk , úgy vettem észre hogy szimpatikus voltam neki. Most találkoztam vele a munkahelyemen , most rideg volt és hiába kértem a telefonszámát nem adta le!?!? Vele volt még egy nő és mikor kértem rá fele

Figyelt kérdés
nézett, nagyon fura volt. Mitol lehetett most ilyen ??
2022. márc. 24. 11:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es vagyok. Reggel nem láttam, hogy ez a tini kategóriában volt, így érthetőbb a bakid. Ezen mindenki átesik egyszer-kétszer, bele kell tanulnia az embernek ne aggódj.

Legközelebb amikor találkoztok, próbáld meg kipuhatolózni hogy most hogy áll hozzád.

Ha nem elutasító, nem ilyen felszínesen-kedves, hanem tényleg szívesen beszélget veled, pozitívan reagál, akkor az azt követő alkalommal megkérdezheted, hogy van-e instagramja és bekövetheted-e, vagy hogy nincs-e kedve találkozni veled egy kávéra meló után.

Viszont ha látod rajta hogy feszeng a társaságodban vagy kényelmetlenül érzi magát, akkor hagyd békén. Lányként/nőként kevés rosszabb van annál, mint amikor a munkahelyen valaki nem veszi a lapot és folyamatosan ránk mászik. Ha nem tetszel neki, ne aggódj nagyon miatta, van rengeteg másik lány akik közül választhatsz.

2022. márc. 25. 16:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini :) Sok nővel volt dolgom de ennél az egynél nehéz a dolgom. Először mikor csevegtem vele, nagyon kedves volt , még az ajtót is meg tartotta nekem , mert látta mögötte jöttem. Beszélgetéskor látszott hogy maradt volna még , csak a munkája miatt haladni kell. A múltkori esettnél mikor vele volt a kollégája, rá kérdeztem minden online felületére is de azt mondta nincs fent sehol ( gondolom a kolléga elott nem akarta mondani?!?) természetesen ha majd jovo héten megint jön, és látom rajta a feszengést ,stb, békén fogom hagyni egyértelmű! Csak múltkor mikor meg egyedül jött akkor nem így viselkedett velem.
2022. márc. 26. 07:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Bocsi nem tudom hogy került ebbe a kategóriába!
2022. márc. 26. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert valaki kedves veled, nem jelenti azt, hogy többet akar, főleg munkahelyen. Egyszer beszéltél vele MUNKAHELYEN, alig ismered, nevét se tudtad, ismerősén keresztül tudakoltad meg, majd nagyközönség előtt el akartad kérni a számát. Megértem, hogy ritkán látod, ezért lépni akartál, de nem szabad ajtóstól berontani, mert ha még szimpatikus is voltál, könnyen elijeszted. Idegeneknek kevesen adják meg a telefonszámukat.

Nekem a reakciójából úgy tűnik, hogy nem akar semmit, ugyanakkor ez idővel változhat. Amikor lehetőséged van, beszélj vele, ha továbbra is rideg, akkor lépj tovább, hiszen lehet kapcsolata van avagy nem akar tőled semmit.

2022. márc. 28. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem is vagy neki szimpatikus! Csak bebeszélted magadnak! Ez a napnál is világosabb!
2022. márc. 28. 12:09
 16/17 A kérdező kommentje:
14: Régebben csak szemezgetett velem, mikor először beszélgettünk, ő kedvezményezett. Egy héten egyszer látom , ezért is nehéz meg ejteni több beszélgetést, ráadásul csak pár perce látom , mert mennie kell tovább. Igazad van nem szabad ajtóstul rá rontani, most is fog majd a héten jönni, ha látom rajta rideg, vagy olyan lesz a reakciója , természetesen békén fogom hagyni!
2022. márc. 28. 12:11
 17/17 A kérdező kommentje:
15: lehet! De akkor is meg próbáltam!
2022. márc. 28. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!