Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érez így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érez így?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy megcsal a baratom, így feliratkoztam a tinderre, de csak unalmamban, mert nem érzem magam készen egy kapcsolatra es figyelemelterelőként.

Ott láttam egy pasit, aki ugyanabból a városból származik mint én, es mellettem lakik Angliában. Kivancsi lettem, hogy mivel foglalkozhat stb

Mellesleg jóképű, de nem érdekel, mint ferfi. Azóta talalkoztunk, mondta hogy házas, de mondtam hogy nem gond, mert én úgysem akarok tőle semmit, de szívesen beszelek vele, szuksegem van barátokra. Mondta, hogy kulön laknak a feleségével, mert egymas agyára mennek es a nő mas nőkkel fekszik le inkabb mint vele.

Egyszer átjött hozzam es valósággal lerazhatatlan lett es több mindenntörtent köztunk

En közben talalkozom a barátommal tovabb, aki megcsalt.

Ezt latom hogy nem veszi jónéven az új “baratom” latom hogy feltekeny.

Mivel ő házas nem erzem azt hogy hibazok azzal hogy a regi barátommal folytatom, azonkívül h ciki miutan megcsalt.

De miutan a “haverrel” is törtentek dolgok, latom rajta hogy szenved mikor tudja hogy jön hozzam a baratom es szégyellem magam úgy érzem cserbenhagyom mert ő közös programot akar kirándulást hétvégén, de akkor mindig epp itt a csaló baratom

2023. máj. 7. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
44%

" mert egymas agyára mennek"

redflag a pali, ha más se bírja. Komolyra ne tervezz vele. Veszélyes is lehet elég nárcinak is tűnik a leírtakból.

2023. máj. 7. 07:58
 2/5 A kérdező kommentje:
En nem tervezek semmit. Letisztaztam elejétől
2023. máj. 7. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jezus, miert jo ez az ossze-vissza kavargatas? Nem gond akkor ezek szerint, hogy megcsalt a baratod, csak te is felremesz es ennyi? Nem lenne jobb tisztazni a soraitokat?
2023. máj. 7. 08:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Te mit szeretnél, ez a kérdés.

Eddig kölcsönösen csaljátok egymást (igazából mindenki mindenkivel), ezt nem menti fel az, hogy ki mit tisztázott.

2023. máj. 7. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Egó, mi más? Én azt nem értem, hogy miért tartod a kapcsolatot a csaló barátoddal! Megcsalt és megfog csalni, ha újból összejönnétek. Kár erőltetni vele.
2023. máj. 7. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!