Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már megválaszthatod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már megválaszthatod a nemed és a rasszod akkor azt is megválszthatod, hogy chad vagy vagy sem?

Figyelt kérdés

[link]

Ha én incelkènt azt mondom, hogy már pedig én chad vagyok akkor elvárható, hogy mindenki úgy kezeljen (nők is)?

Ha nem akkor miért más ez mint a nem vagy a rassz esete?

2023. máj. 3. 08:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy tudom, hogy nem választhatod meg, hogy mi a nemed és a rasszod. Le vagyok maradva?
2023. máj. 3. 08:39
 2/27 anonim ***** válasza:
47%

Jó, belenéztem a videóba, értem, bocsi reggel van még, vagy hülye vagyok... Igen, a nemeden változathatsz és a bőrszíneden is, ha van rá pénzed.

Ezek alapján lehetsz te chad is, de nem hiszem, hogy attól még a nők úgy is fognak hozzád viszonyulni, főleg azért, mert nem személyiséget nem tudsz mást kreálni olyan szinten, persze utánozhatod és valamennyire hasonlíthatsz hozzájuk, de tudni kéne azt, hogy miért is sikeresek a chadek. Szerepet játszik a külső mindenképp és a jó duma, stílus. Ha változtatsz a külsőn, fejletebbek a kommunikációs készség, van saját stílusod és persze a belső értékeid rendben vannak, akkor valamivel több a valószínűsége, annak, hogy legalább egy nő felgigyel rád.

2023. máj. 3. 08:46
 3/27 A kérdező kommentje:

2

“ Ha változtatsz a külsőn, fejletebbek a kommunikációs készség, van saját stílusod és persze a belső értékeid rendben vannak, akkor valamivel több a valószínűsége, annak, hogy legalább egy nő felgigyel rád.”

Tényleg ennyire felszínesek? Szép személyiséggel nem lehet kompenzálni?

2023. máj. 3. 08:57
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
A külsőt úgy értem, hogy igénytelen vagy, nagyon kövér, vagy nem jól öltözködsz. Egy csinos ápolt nő nem fog veled leállni, ha annyira mínuszban vagy külsőt illetően.
2023. máj. 3. 09:02
 5/27 anonim ***** válasza:
90%

"? Szép személyiséggel nem lehet kompenzálni?"

Nektek az a leggázabb.

2023. máj. 3. 09:06
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
Az egészben nem az a durva, hogy nemet és rasszt egyáltalán nem lehet váltani, hanem inkább az, hogy az incelek amúgy valóban chadekké tudnának válni, ha nagyon akarnának… 😅
2023. máj. 3. 09:15
 7/27 A kérdező kommentje:

6

Igen de ahhoz át kellene szabni a teljes arcfelépítésüket, állimplantátum stb.

Azért ez nem gyerekjáték.

2023. máj. 3. 09:38
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki at akar valtani, akkor elobb agyban kell keresni.
2023. máj. 3. 09:46
 9/27 anonim ***** válasza:

Nem kell egyáltalán kérdező, untig elég, hogy adsz magadra, hogy olyan a külsőd ami pont hozzád való. Ebben segítenek, erre vannak a fodrászok, kozmetikusok, hogyha mondjuk pattanásos vagy és tanácsokat ruhauzletekben is adnak simán.

Minden nőnek más az ízlése, ugyanúgy, mint a férfiaknak, lehet maximum 5 nőnek vagy az esete, lehet csak 1 nőnek, de van olyan nő, akinek tetszenél. Ráadásul, hogyha a személyiséged imponáló, akkor nyugodtan belédszerethet, vagy elkezdhet vonzódni hozzád és nyert ügyed van.

Nem egy és nem kettő szerelmi kapcsolat barátságból alakult ki. De ahhoz, hogy oda juss, hogy felfigyeljen rád minimum egy nő, ahhoz rendesen oda kell magad rakni, ha kifogásokat keressel, ha lusta vagy, akkor egyedül maradsz és mehetsz a prostikhoz, ha van hozzá gyomrod.

2023. máj. 3. 09:49
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal a chadség lényege, hogy népszerű vagy a csajok körében.

Tekintve, hogy ez egy viszony másokhoz, nem pedig egy saját magadról hozott állítás, mint a nem vagy a rassz (ami elég kérdéses így, de ok), így nem, ezen nem tudsz bemondásra változtatni.

Ha én most azt mondom, hogy mi mostantól jóbarátok vagyunk, akkor az úgy lesz? Szerintem nem. Naugye. Na, pont így leszel népszerű a csajok között akkor, ha azt mondod mostantól népszerű vagy:D

2023. máj. 3. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!