Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizási, ismerkedési időszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizási, ismerkedési időszakban, amíg nem vagy együtt a másikkal, mennyire inkorrekt pl. buliban mással kavarni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs is megbeszélve a hűség, azért alapvető.
2023. máj. 1. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Én nem tartom inkorrektnek nőként. Azt inkább gáznak tartom, ha a két fél beszámol egymásnak a "kalandozásaikról". Szerintem ezt diszkréten illik kezelni.
2023. máj. 1. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakivel randizol, akkor általában az ember azért teszi, mert tetszik neki, kedveli, kapcsolatot szeretne tőle, akár szerelmes és abba nem fér bele, hogy te másokkal kavarsz mindegy, hogy mi a helyszín és mit értesz kavarás alatt, igazából még a flört sem tartozik oda. Az más, hogy tudja és ő is akár másokkal is "ismerkedik"/ismerkedik, de még nem tud róla, míg hülyére veszed ez nagyon inkorrekt viselkedés és nem felnőtt emberhez méltó.
2023. máj. 1. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolynak indul vagy komolynak van tervezve a randizgatási szakaszban a dolog a másikkal és nem csak egy kaland akkor mindenképpen inkorrekt mással kavarni közben.
2023. máj. 1. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minek randizol valakivel, ha mar a kezdeti idoszakban sem erdekel annyira, hogy ne kavarj massal?
2023. máj. 1. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt esetenként kell nézni. Pl:

Szombat délután randizok valakivel, most találkoztunk először, pár órát beszélgettünk, nem komoly a dolog, nem tudom, lesz-e még randi. Ha este elmegyek szórakozni, és valakinek felkeltem az érdeklődését, nyitott maradok, ismerkedek.

Vagy

Több randink volt valakivel, alakulgat a dolog, komolyak a szándékok, volt már esetleg szex is, ébredeznek az érzéseink, őszintén érdekel a másik. Ilyenkor már nagyon incorrekt, igazából csak az idejét húznám a partneremnek.

2023. máj. 1. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
55%

Ez még az inkorrektségen is durván túltesz. Randizási szakaszban inkorrekt pl chatelgetni másokkal. De te meg dörgölőznél és smárolgatnál részeg emberekkel, mi vaan!?? 🤣

De normális esetben azért az ember érzi is ezt, tehát közbeszól a lelkiismerete az embernek, hogy ez nem jó. Szóval rohadtul jól érzékeled, hogy valami motoszkál benned.

Tehát legyen meg az a randi, amin eldöntöd, hogy akarod-e vele folytatni az ismerkedést vagy sem. Mielőbb. Mindenkinek jó, ha nem raboljátok egymás idejét.

Ha akarod folytatni, akkor csak rá koncentrálj, ne tartogass több vasat a tűzben, mert az inkorrekt. Tényleg. Nem tudom, de nekem eszembe nem jutott... chatelgetés alatt még okés, de randizni már csak egy valakivel megye egyszerre az ember. Biztos mindenkinek máshol vannak a határok, nincs kétségem efelől, de az emberek többsége inkább olyan, mint én.

Ha nem akarod vele folytatni, akkor meg mehetsz a bulidba dörgölőzködni.

2023. máj. 1. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!