Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy lépjek 1-ről a 2-re vele?
Egy nálam idősebb nővel holnap fogunk inni, meg lehet el is megyünk táncolni, de én már többet akarnék tőle, és nem tudom hogy építsem fel a dolgot.
Elején még volt csók is, azóta meg rendszeresen érintem, simogatom hátánál, combján, amikor állva ölelkezünk akkor a fenekénél is. Ő is vissza szokott érinteni, de mégse tudom tovább vinni a dolgot. Ez azóta van, hogy egyik csókolózásnál megjegyezte hogy ő annyira nincs beindulva csókra, vagy szexre. Azóta annyira az élét vette bennem, hogy kb csak érintésekre fókuszálok, csókot azóta nem kezdeményeztem.
Hogyan cselekednétek a helyemben?
Miért nem hozzád hívod fel borozni?
Csók, simi már megy, lehet tovább lépni.
De ha mondta, hogy őt nem igazán érdekli ez az egész sokra ne számíts.
Ő már valószínűleg túl van ezen.
Volt velem ilyen.
Buli meg fa szom...aztán átjöttünk hozzám és nincsen több játszma.
Megcsókolom, elmondom neki hogy kívànom.
És puni ujjazás ő meg markolja a farkam.
Itasd le.
Köszi a tippeket!
Amúgy nála fogunk inni kanapén egymás mellett ülve.
Hát srácok... nevessetek ki, de valamit sorozatban elcseszek😅 (lányok rendszeresen ezzel jönnek, mint ami most is történt)
Végül végig nála maradtunk, iszogattunk, tv-t néztünk félig meddig (amúgy ő többet ivott mint én).
Melltartó nélkül volt, hátát simogattam póló alatt, hajába túrtam, meg úgy ültünk hogy a combjaival az én combjaimon volt, nekem dőlve, volt hogy az ágyékánál combján érintettem. Közben bókoltam, imádom a kacagását, amilyen szenvedélyesen mesél, a szemeit, stb viccelődtem is vele, szóval elvoltunk.
Valahogy felvetődött, hogy majd igazán hozhatnék neki virágot, örülne neki, kérdezem hogy mi a kedvence, sorolja, közben a haját elsimítom finoman az arcánál.
Végül ilyen nagy összefonódásba megpróbáltam megcsókolni és elhúzódott. Mondta, hogy nem érzi a kémiát, nagyon jó velem de ő idealista. A csók elutasítás után próbáltam lazán kezelni, lejjebb venni a nyomást, nem akartam tovább erőltetni mert azzal nem lesz jobb egyikőnknek sem, ezért azt mondtam, hogy kémiát érzek-e azt nem tudom, nem jár ezen az eszem, csak azt tudom hogy jól érzem magam veled.
Egy darabig így voltunk még egymásba fonódva, aztán mondtam hogy most már indulnom kell, kísérjen ki. Mondta hogy a maradék piát elteszi későbbre hogy majd együtt megisszuk.
Kapuban még hosszan ölelkeztünk, mondja hogy fagyizni is tök jó lenne elmennünk - majd megbeszéljük - feleltem. Közben tök lazán veszi hogy a fenekénél fogva simogatva ölelem, ő meg visszaszorít öleléskor. Itt még kicsit hergelni akartam utoljára, volt hogy megpörgettem aztán hátulról öleltem meg kb úgy mint egy szeretkező pár, pozitívan vette, vagy levettem a kezeit magamról és szemből a karjait a tarkójára vezettem és úgy szemtől szemben voltunk... itt is éreztem, hogy nem nyitott a csókra, ezért a homlokára nyomtam. Kéri hogy vigyázzak magamra hazafele...
Ennyi történt. Nem tudom, hogy hogyan tovább, vagy csak élvezi, hogy valaki odavan érte, de többet meg nem akar.
De miért nem vetted elő a farkad?
Előveszed és csak ülsz.
Aztán ha nincsen pofon meg nem kel ki magából, akk ráteszem a kezét vagy belenyomom a szájàba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!