Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezen hogyan lépjek túl? Kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen hogyan lépjek túl? Kevés szabadideje van a munkája miatt, amit én igényelnék, de közben szeretem

Figyelt kérdés

A párom rengeteget van a munkahelyén (szakács, 10-14 órákat). Emellett kap heti 1, vagy 2 szabadnapot és azok a szabadnapok egy része is sokszor arra megy el, hogy bizonyos ügyeket intéz, valamint jár egy tanfolyamra, amit akkor vesz igénybe.

Nagyon szeretem őt, de nehezen lépek túl azon, hogy keveset vagyunk együtt. Nekem napi 8 óra munkám van, biztosan szabad hétvégém, szabad ünnepeim, míg ő sokszor hétvégente is lagzit, vagy más eseményt bonyolít le és tavaly karácsonykor is, amikor csak ismerkedtünk végig robotolt az ünnepek alatt.

Úgy érzem, hogy nem töltünk együtt elég időt. Külföldön élünk, így jól keres és szereti is azt, amit csinál, lebeszélni nem akarom róla és megváltoztatni sem, hisz az nem jó, ha más embert akarsz faragni a bárodból. De nekem hiányoznak a hétvégi kiruccanások, a délutáni programok, ő meg sokszor reggel nyolc órától, este tízig a munkahelyén van.

2022. szept. 10. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Csak a szerelem nem elég egy hosszú távon jó kapcsolathoz. Olyan piszkos kis részletek is sokat számítanak, mint a napi rutin eltérése, a jövőbeni tervek összecsengése (vagy annak hiánya), és a szabadidő felhasználása.

Én nem tudlak biztatni. Ha ő elégedett a munkájával, és te sem akarsz beleszólni, akkor ő bizony ezután se lesz elérhető akkor, amikor te közös élményeket akarsz gyűjteni. Az érzelmek átcsapnak szerelmes vágyakozásból negatív irányba és csak úgy változhat ez meg, ha valamelyikőtök feladja önmagát a másikért. Vagy te mondasz le a kívánságaidról és csendben unatkozva várod haza munka után vagy ő hagyja abba azt, amit szeret és tőled várja a kárpótlást érte. Ha túl nagy az ellentét, azt nehéz ledolgozni, inkább továbblépni kéne.

(Nem a levegőbe beszélek, én megtettem, megérte.)

2022. szept. 10. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Hát elfogadod hogy nem fér bele neki kapcsolat az életébe, ez van. Jól teszi amit csinál, csak nincs ideje.

Felesleges így erőltetni. Felnőtt ember vagy, meg kell hozni a döntést ha nem tetszik valami.

Ha komolyabb kapcsolat lenne, pl. évek óta együtt vagytok és megvan beszélve, hogy házért güriztek vagy hasonló, az más lenne.

2022. szept. 10. 23:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ennyire erővel ki se alakítson kapcsolatot? Meg akiknek 12 órás munkarendjük van, vagy eü-ben, vendéglátásban dolgoznak, ne legyen kapcsolatuk, családjuk? Egy kapcsolat sem komolyan kezdődik. Mellesleg lassan egy éve vagyunk együtt.
2022. szept. 10. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Az nem kapcsolat, hogy együtt sem vagytok. Itt sírtál végig, hogy nem töltötök együtt időt.

Igen, felesleges a kapcsolat annak, akinek nincs ideje rá. Mit nehéz ebben felfogni? Maradj akkor benne, senkit nem érdekel, csak akkor ne sírj hogy nem látod a párod sosem.

2022. szept. 10. 23:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Meg akiknek 12 órás munkarendjük van, vagy eü-ben, vendéglátásban dolgoznak, ne legyen kapcsolatuk, családjuk? "

De van, csak általában hasonló munkakörben dolgozó a partner is, és egyeztetik a beosztásukat.

Nem véletlen, hogy pl a színészeknek, élsportolóknak általában szakmabeli élettársuk van. Egy átlag 8 órás munkában dolgozó ember beosztásához képest egy színész gyakorlatilag teljesen ellentétes ritmusban éli az életét. Egy színész pl akkor dolgozik, amikor 8 órás embereknek a szabadideje van, hogy meg tudják őt nézni. Ünnepnapokon, este, hétvégén.

Esetleg ha a tanfolyam véget ér, akkor töltsetek együtt több időt. De jelezd a párodnak, hogy ha az lement, akkor szeretnél közös élményeket szerezni. Találhatnál magadnak valami elfoglaltságot is, hogy ne csak a falat nézd, amíg ő dolgozik. De ha ezek nem segítenek, akkor valóban be kell tudni látni, hogy sajnos nem illetek össze.

2022. szept. 11. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek együtt.

A munka és a vele párhuzamosan folytatott tanulmányaim miatt én is este 8-10-re esek haza hétköznap.

Edzeni együtt járunk, néha bejön 1-1 órámra is, a hétvége pedig szent. Ha késő este érek haza, általában megvár a vacsorával és együtt készítünk valamit vagy rendelünk valamit. Megbecsüljük és kihasználjuk a közös időt.

Ez egy átmeneti időszak, a képzés véget ér előbb-utóbb, addig át lehet szerintem vészelni így.

2022. szept. 11. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!