Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik szeretik megnyugtatni a csajokat?
nem kimondottan a toporzékolós hisztiseket. azt szerintem nem szzeretik.
viszont megismerkedésnél a férfiak szeretik a sete-suta lányokat, akik tehetetlenek és mézásmázas hangon kérik hogy cserélje ki a villanykörtét az úr. ez egy ideig nagyon bejön nekik, mert úgyérzik a nőnek szüksége van rá. viszont eltelik egy kis idő és megunják, ugyhogy ezzel okosan kell játszani:D
Más kérdés a krízishelyzet, azt szeretik. Ha a nő kiborul és vigasztalgatni kell az megint fölényt nyújt a férfinak, és egy bizonyos fokig az bejön nekik. de ez nem hisztit jelent.
szerintem egy nőnek kellőképpen szenvedélyesen kell viselkednie, mert a túl nyugodt nem minden pasinak jjön be. egyzserűen azért mert nem feltűnő, kivéve egy buliban, de ott meg lelombozó ha semmit nem csinál valaki.
...hozzáteszem ezek az én elméleteim, nem biztosh ogy igaz, nem vagyok a legjobb a férfiak kiismerésében:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!