Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a pasi szerintetek?
Figyelt kérdés
Törökországba költözöm. Isztambulba. Január óta beszélgetek egy férfivel, akit Tinderen ismerem meg. Még nem találkoztunk. Sok minden szóba került. Családot szeretne stb, én is. És mivel már idősebb vagyok, így tényleg időszerű lenne a babavállalás is. Azonban tegnapi beszélgetésünk során elhagyta egy olyan mondat a száját, hogy amikor kimegyek, meg fogjuk próbálni a családalapítást azonnal és hogy már az első szexnél sem akar gumit használni. Én totálisan ledöbbentem. Mondtam Neki, hogy ne haragudj, még nem is találkoztunk élőben és hát hogyan gondolod ezt illetve kérdeztem, hogy Te nem félsz a nemi betegségektől? Azt mondta, hogy hátha anyuka leszel és vissza kérdezett, hogy nemi betegnek érzem magam ....? Nos, azért, mert nem érzem magam annak, attól még lehetnék az.. Nem vagyok, mert járok regular checkre, na de értitek... Komoly, hogy ezt így gondolja? Mármint 1. a családalapítás kérdését, 2. a szexuálisan terjedő betegségekkel kapcsolatos gondolatait... Ti hogyan viselkednétek vele a továbbiakban?2023. ápr. 28. 17:10
2/17 anonim válasza:
Biztos nem egy naiv 17 éves vagy?
4/17 anonim válasza:
Török férfival kezdeni... Taps taps.. 🤦
Komolyan ennyire kétségbe vagy esve?!
6/17 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a török férfiakkal. És mivel ott is fogok élni, így nem igazán értem miért kell azon csodálkozni, hogy nagy, eséllyel török férfiakkal fogok ott randizni
2023. ápr. 28. 17:43
7/17 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél mindig eszembe jutnak azok a nők akik később (válás után) menekülnek a külföldi férj elől, aki követeli hogy a gyerek az ő országában maradjon. Jó sok ilyen eset van amit mindig lehet is olvasni az újságokban. Pl:
9/17 anonim válasza:
Komolyan nem értem mi ez a megszállottság a magyar nők felől a török vagy arab faszik irányába. Nem egy csajt ismerek, aki beszopta már velük rendesen, a gyakorin is számtalan ilyen sztori van.
10/17 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy egy török férfinak el kell vennie, akivel szexelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!