Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány akivel randiztam múlt hétvégén meglátta buli után részegen a pélóm összezsugorodott állapotban amikor nem voltam izgalmi állapotban és azóta nem érem el, mit tegyek?
Alaphelyzetben tényleg elég kicsi , főleg ha iszok , kb. mint a hüvelykujjam. Izgalmi állapotban elég nagyot nő és eddig nem volt még rá panasz, de saját meglátásom szerint is elég kiábrándító csak úgy látni amikor "vissza van húzódva".
Bulizni voltunk szombaton, ő is iszogatott meg én is, de kicsit belelendültem a dologba és eléggé berúgtam szóval harcképtelen állapotba kerültem mire felmentünk hozzám már alig álltam lábamon és hát ugye utána meglátta és azóta nem válaszol se üzenetre se hívásra
Szerintem úgy minden egybe.
Berugva, dugaskeptelen állapotba, pici mütyürrel. Nekem sem jönne be ez.
12
Nők nincsenek azzal tisztában, hogy ha egy férfit agyon itatnak akkor a legtöbbnél nem fog működni a szerszám? A csaj öntötte folyamat a piákat én csak pár sört akartam meginni, de folyamatosan erőltette a rövidezést..
13, ha tudtad, hogy akció képtelen leszel minek fogadtad el?
Vagy ha nem volt még köztetek szex, pici mütyürrel miért vetkőztél meztelenre?
Szó nem volt szexről, csak mivel vidéki a leányzó és elment az utolsó busz így megkért, hogy nálam aludhasson, mivel be voltam rúgva és egy helységben voltunk , ő is levetkőzött az alváshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!