Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány akivel randiztam múlt hétvégén meglátta buli után részegen a pélóm összezsugorodott állapotban amikor nem voltam izgalmi állapotban és azóta nem érem el, mit tegyek?
Alaphelyzetben tényleg elég kicsi , főleg ha iszok , kb. mint a hüvelykujjam. Izgalmi állapotban elég nagyot nő és eddig nem volt még rá panasz, de saját meglátásom szerint is elég kiábrándító csak úgy látni amikor "vissza van húzódva".
Bulizni voltunk szombaton, ő is iszogatott meg én is, de kicsit belelendültem a dologba és eléggé berúgtam szóval harcképtelen állapotba kerültem mire felmentünk hozzám már alig álltam lábamon és hát ugye utána meglátta és azóta nem válaszol se üzenetre se hívásra
A nőknek nem a látvány kell. Nem vizuálisak.
Nekem is volt egy srác akinek láttam. Vele ugy volt hogy mindog kezdeményezett volna de nekem nem tetszik a srác egy szál bél, de még az arca is bűnronda. Egyszer meg "véletlen" ugy csinált h elottem öltözött át es neki meg hatalmas nagy van.
A hatás: hát még jobban megundorodtam tőle.
Egy nőnél a vonzódás izgalom az nem f.szlátványtól lesz/múlik el. Maga az egész férfi a kérdés amblokk hogy tetszik e v nem.
#6 Be volt rúgva a csaj is
#7 Ő is részeg volt, nem mutogattam, csak levetkőztem, hogy feküdjek és akkor látta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!