Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ennyire megvisel, hogy egy srác akivel beszélgettem,már nem érdeklődik felőlem annyira? Többi lent
Nekem van online kapcsolatom abban is megesnek a szünetek néha több hónapos is, aztán megint megy a szerelem videocset ömlengések tovább.
Lassan több mint 3 éves a "kapcsolatom" vele, azalatt már volt 2 barátom az életben. 2 srácot is túlélt az online szerelem.
(300 km-re van, de megesik hogy nontop megy a videozás, megesik hogy honapos szünetek)
Alapvetően nem szeretem a levelező partnereket, az életben zajló kapcsolatok híve lennék.csak valahogy belesodródtam ebbe. Amúgy én is szoktam kezdeményezni, ráírni, szval nem csak egyoldalú volt,de már meguntam h én írok
Igen azt tudom h szükségem lenne pszichológusra, csak nincs rá pénzem sehogy sem sajnos
Szerintem nem egészséges egyáltalán, hogy 2 hónapja beszélgetsz valakivel, nem is találkozgatsz, és már attól kivagy, hogy nem keres olyan gyakran.
Tökéletesen példázza, miért nem egészséges ismerkedés legelején egész nap, de legalábbis órák hosszat, rendszeresen üzenetezgetni a másikkal.
Belehabarodsz abba, amit mutat feléd online aztán meg szorongsz, ha csökken az intenzitás úgy, hogy az égvilágon semmivel nem tartozik neked, hiszen nem is találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!