Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác ritkán szoktam vele találkozni régebben egyszer-kétszer beszélgettem vele sztem tudja, h bejön nekem, de amikor találkozunk nagy ritkán, kerüli tekintetemet és próbál láthatatlan lenni. Ez azt jelenti h baromira nem jövök be neki?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 15:28
2/12 anonim válasza:
Szerintem valószínűleg azt sem tudja, hogy bejön neked...
3/12 A kérdező kommentje:
de tudja...és direkt nem néz rám
2010. aug. 5. 16:01
4/12 anonim válasza:
nem jösz be neki kisanyám!!!
de én tuti bejönnék neki xD :D
L
5/12 nikee165 válasza:
vagy megmondod neki konkrétan hogy mi a helyzet...vagy még maradj kétségek között...ha te elmondod szerintem ő is elfogja mondani...ha meg nem akkor nem tetszel neki!
amúgy meg szerintem hagyd a fenébe...
6/12 A kérdező kommentje:
jóóó de tök látványosan kerüli a tekintetemet minha haragudna rám
Miért van?
2010. aug. 6. 21:48
7/12 anonim válasza:
Próbálj látványosabban közeledni felé. (: Azt semmiképp sem ajánlom, hogy odarohanj és színt vallj. Annak semmi értelme nem lenne. Csak zavarba ejtenéd vele és kínos helyzetet teremtenél. Tapintatosan közeledj felé, esetleg kérdezz utána olyantól, aki nem adja tovább. Ha Bizonyos idő után sem reagál semmit, akkor vagy tényleg nem érdekled, vagy annyira félénk, esetleg játsza a fejét, hogy nem is érdemes vele foglalkozni. Sok sikert. :o) 22/f
8/12 anonim válasza:
lehet hogy bejövős vagy csak most éppen másra pályázik...vagy te vagy a Liza és bejössz nekem:D:D
9/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami félreértés történt köztetek? PL küldött smst te nem kaptad meg, ő pedig azt hitte, hogy nem jön be neked.:) Egyébként lehet valami ilyesmi a probléma, hidd el én is jártam már így. Csak azt nem tudom, hogy ha valóban látsz esélyt ilyesmire akkor hogyan kellene megtudnod.:S
10/12 anonim válasza:
Egyesek színlelik a szégyenlősséget,mert ezzel elnyerik a csaj figyelmét és közeledését. Jó trükk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!