Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nagyon tetszik egy srác innen gyk-ről, beszélgettem is vele, de szerintem totál nem vagyok az esete.
"Megkérdeztem milyen lányok jönnek be neki, de teljesen az ellentéteim. "
Ilyen már volt velem is és mégis valahogy meg tudott fogni az a lány, bár nem lett belőle kapcsolat. Szóval ne add fel.
Ez annyira tipikus :D
Igazából lövésed nincs, hogy hogyan reagálna, de Te már el is döntötted helyette. Aztán meg teszed fel a következő kérdést, hogy hogyan lehetnél boldog, meg hogy miért vagy egyedül :D
Most komolyan..mit veszthetsz?
Semmit.
Úgyhogy írj vissza neki, és küldj képet, mielőtt még azért pattintana, mert ignorálod.
Ne aggódj emiatt. Itt a gyk-s pasik egy "N" betüre is rámozdulnak. Ha meg van hozzá egy 20-40 közötti szám is akkor már meg is dugnák kinézettől ápoltságtól testsúlytól függetlenül.
Ugyhogy ha beleférsz a N/20-40 kategóriaába biztos a siker.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!