Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tanuljak meg beszélgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tanuljak meg beszélgetni férfiakkal?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és azt érzem mintha földönkívüli lennék mert semmi témát nem tudok felhozni

Foci, autók egyébként sem érdekelnek.

Nem tudom mit kérdezzek tőlük...

2023. ápr. 24. 14:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
83%
Akarmit… Ugyanugy szoktam beszelgetni veluk, mint egy novel.
2023. ápr. 24. 15:00
 2/25 A kérdező kommentje:
Akkor meg unalmas vagyok ha pl a testápolóról vagy a lakáshitelről beszélek mint a barátnőmmel
2023. ápr. 24. 15:03
 3/25 anonim ***** válasza:
57%

Hasonlóan vagyok, csak nőként a nőkkel. Utoljára 14 évesen vettek körül lányok, de a baráti köröm már akkor is férfiakból állt. Utána viszont (a szakmám miatt) kb csak férfi társaságom akadt. Pedig eléggé csajos csaj vagyok, de teljesen félre lettem szocializálva

Szerintem ha elég időt töltesz férfitársaságban, idővel fel fogod venni a fonalat. Mondjuk az általad felsorolt témák nem mennek minden férfitársaságban, nálunk pl inkább a tech témák, pénzügy, gasztro pörög.

2023. ápr. 24. 15:06
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Azért a férfiak sem csak fociról tudnak beszélni. Helyzettől függ, hogy miről lehet beszélgetni, de általános témákról is simán. Testápolókról mondjuk ne. Én mondjuk barátnőkkel se tudnék erről beszélgetni.
2023. ápr. 24. 15:17
 5/25 anonim ***** válasza:
54%

Bőven elég, ha az általa fölvetett témákhoz érdeklődő kérdéseket tudsz föltenni és hallgatod őt, miközben kifejti elképzését a dolgok mibenlétéről. Hosszan, részletesen, alaposan. Te meg bólogass és helyeselj.

A végén azt fogja mondani neked elismerően, hogy veled nagyon jól el lehet beszélgetni.

:-)))

2023. ápr. 24. 15:21
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a lakashitel mindket nemnel jo tema, ha epp aktualis nekik, velem pl nokent sem tudnal lakashitelrol beszelgetni, mert nem erdekel, maximum egyutterezni probalnek, ha te ebben vagy epp benne🤷‍♀️ Testapolokrol se nagyon szoktam beszelgetni, maximum ha szoba kerul ketto percre, ha valaki panaszkodik, hogy szaraz a bore, a masik meg ajanl neki valamit. Ennel tovabb nem lehet ezt sem bonyolitani, hacsak nem borgyogyaszok vagy kozmetikusok vagytok.
2023. ápr. 24. 15:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezni és figyelni mindig jó módszer.
2023. ápr. 24. 15:24
 8/25 A kérdező kommentje:

Miről szoktatok beszélgetni?

Nő-férfi között

2023. ápr. 24. 15:24
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha munkatars, munkarol. Ha barat, az eleterol. Igazabol barmirol.
2023. ápr. 24. 15:26
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de nekem tök természetesen jön, ha meg erőltetettnek érzem, akkor nem is beszélgetek velük tovább.

Nem nagy kunszt, de tényleg, csak legyen közös érdeklődési kör legalább egy amit ki tudtok vesézni, vagy hasonló legyen a humorotok és főleg mindkettő fél kíváncsi legyen egymásra, ez a lényeg, akkor nem számít az sem, hogy pár pillanatig csend van, hidd el!

2023. ápr. 24. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!