Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van abban valami, hogy a jóképű férfiakkal nehezebb beszélgetni?
Az elmúlt pár évben több férfivel ismerkedtem, nyilván mindegyik vonzott, viszont közülük kettő az az igazán jóképű (szinte szép) férfi volt, ő ketten 10-ből 8 nőnek biztos tetszenek. És azt tapasztaltam, hogy pont velük a legnehezebb beszélgetni. Hiába volt meg a szexuális vonzalom, valahogy nem voltunk egy hullámhosszon. Míg az általánosságban véve másoknak kevésbé tetsző férfiakkal (nekem nyilván ők is bejöttek) sokkal könnyebb volt csevegni, jobban éreztem magam velük.
Ti is észrevettetek hasonlót, vagy ez csak véletlen volt?
Hát nem. A szépség nem relatív. Van az ún. konvencionális szépség. Az mindenkinek ugyanaz (adott korban természetesen). Van pár deviáns, pl. dagadt nő fetisiszták, de őket hagyjuk, kevesen vannak, hogy számottevők legyenek. Alább olvashatod nők véleményét a szépség relatív témában, röviden:
- minden nő mást akar, de csak a jóképűek közül
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Idővel el fog ez múlni. Nekem is korábban nehéz volt a "jó csajokkal" beszélgetni, nem találtam témát, aztán amikor én is kapósabb lettem, rájöttem hogy teljesen ugyanazt kell mondani (magadat adni). Ha valakit nem érdekelsz, az nem fog keresni, ilyen egyszerű. Úgyhogy az az alapelvem, hogy ha a másik is úgy áll hozzá mint én, akkor ő is keresni fog, nem lesz nyögvenyelős a beszélgetés. Ha úgy tűnik, hogy kevésbé érdeklem, akkor egyszerűen ugyanazt csinálom, amit ő, ha ritkán ír, én is ritkán írok. Ha meg egyáltalán nem érdeklem akkor nem írok neki egyáltalán. Vicces, de volt aki ekkor viszont igencsak kezébe kapta a billentyűzetet... :D
Nagyjából ezt kövesd a másik oldalról. Mégegyszer: ha valakit érdekelsz, az könnyűvé fogja tenni a beszélgetést. A többi meg kit érdekel, nem?
4-es vagyok.
Nem.
Ez így ostoba általánosítás.
Szerintem ez azért van, mert az igazán szép emberektől befeszülsz. Jó benyomást akarsz kelteni, bizonyítani akarsz.
Én is tapasztaltam ha tetszik valaki akit nem annyira ismerek, könnyebben zavarba hoz (de dolgozom rajta, már nem olyan rossz).
Ha ismerem, akkor már nem jövök zavarba.
Szóvak szerintem ez attól függ, TE hogyan viszonyulsz magadhoz.
Kb hasonló is lehet amúgy a helyzet,mint 8-as ír.
Pl kicsit mindketten zavarban voltunk néha egymás előtt egy kollégával, de ahogy kicsit megismertük a másikat már oldott lett az egész. (Mondjuk itt ő a jó pasi, én nem vagyok ilyen top szinten ha csak külsőleg nézzük.)
Ő is tud már lazán humorizálni, előtte olyan béna és erőltetett vicceket ejtett meg, hogy fogtam a fejem és tényleg fájdalmas volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!