Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin időpont után 3 perc késést írt. 50 percet vártam rá, sehol. Meddig lehet elviselni a megalázást?
Mivel már volt 1. randi, nem csak valami kamus illetőnek gondoltam... bár voltak azót is érdekességei. 50 percet vártam rá, aztán megírtam neki, hogy konkrétan az első randink nem tartott addig, mint amennyit most vártam.
Mellesleg én vagyok a pasi, szóval megint lehet írni, mennyire szemetek a férfiak... inkább írta volna, hogy nem ér rá vagy bármi.
Így előzmények nélkül kicsit nehéz bármit is mondani.
Lehet, hogy már az elejétől kezdve hülyének nézett, csak a "rózsaszín ködtől" nem láttál ebből semmit.
Csak szórakozott veled, ez az igazság. Azt senki ne mondja nekem, hogy 50 perc után nem képes valamilyen formában üzenni neked, hogy "bocsi, közbejött valami" vagy bármi hasonló.
Azon viszont elgondolkoznék magammal kapcsolatban, hogy mennyire van önbecsülésem, ha képes vagyok egy olyan lányra várni 1 órát, akivel 1 randink volt eddig csak.. Fejleszd magad ilyen téren, mert így egyenes az utad a papuccsá válás felé később.
Persze, valakinek pont az a szórakozása hétvégén, hogy randira hívjon férfiakat és utána ne menjen el rá. Aztán otthon röhög és húzza a strigulákat, hogy hahahahha egyet megint átvertem.. vagy mit hiszel?
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy mivel magyarázta a késést vagy azt, hogy nem ért oda egyáltalán.. írtál neki utána?
Írd le légy szíves mi történt miután leírta, hogy késik pár percet.
"Azt senki ne mondja nekem, hogy 50 perc után nem képes valamilyen formában üzenni neked, hogy "bocsi, közbejött valami" vagy bármi hasonló."
Igen, ez lenne a kérdés, hogy mi történt utána, mit mondott a lány, írt-e bármit vagy csak köddé vált..
Utólag okos az ember… Én a helyedben úgy a 30. perc környékén fogtam volna magam, és beültem volna egy közeli helyre kajálni. Ott eltöltöttem volna még azt a plusz 30 percet, hogy teljes legyen az 1 órás késés.
Ha addig nem válaszol, nem reagál a hívásaimra, akkor ugyan csalódottan, de nem értelmetlenül mennék haza. Utána még egyszer utoljára ráírnék a csajra, hogy rendben van-e. Ha arra sem válaszol semmit, akkor nagy valószínűséggel le is mondanék róla.
Ennyike… :D
PErsze, hogy nem írt. A randit tegnap beszéltük, és délelőtt erősítettük meg.
az a baj, hogy minden magyarázkodással csak őt erősíteném, de legyen. Van 2 gyereke. Emiatt rögtön írhatjátok, hogy biztos közbejött valami, mit kapom fel a vizet. Ezt értem, de miért nem lehet megírni, hogy nem jövök, főleg úgy, hogy 2-kor, mikor vártam, már ott voltam, 14:03-kor ne azt írja, hogy kicsit késik, hiszen el sem indult, hanem azt, hogy nem jön. Ez színtiszta hazugság volt, ennyi.
Mellesleg a pasija a 2. gyerek után elhagyta. Nem is ismerkedett, mostanában találta ki, hogy mégis kéne. De olyat is mondott, hogy nem akar velem úgy bánni, mint vele bánt a pasija. Sikerült...
hát én 15-20perc után leléptem volna.
amúgy az első randitok nem tartott 50percig se?
az nekem fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!