Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin időpont után 3 perc késést írt. 50 percet vártam rá, sehol. Meddig lehet elviselni a megalázást?
Mivel már volt 1. randi, nem csak valami kamus illetőnek gondoltam... bár voltak azót is érdekességei. 50 percet vártam rá, aztán megírtam neki, hogy konkrétan az első randink nem tartott addig, mint amennyit most vártam.
Mellesleg én vagyok a pasi, szóval megint lehet írni, mennyire szemetek a férfiak... inkább írta volna, hogy nem ér rá vagy bármi.
Nézd, ez őt minősíti nem téged. Ha nem ír, elérhetetlen azalatt az 50 perc alatt, tiltsd.
Nőként mondom ez nagyon durva.
Biztos, hogy azzal beszéltél akivel szerettél volna?
Vagy csak azzal aki kiadta magát neki?
Nő vagyok, én azt mondom, hogy senkire ne várj 50 percet!
Ha gondja van valakinek, közbejött valami neki, azt jelezni fogja egy üzenetben, telefonhívásban, DE csak ha te is fontos vagy neki. Már a hozzáállásából látszik hogy nem vagy fontos.
Mivel magyarázta az 50 percet, vagy nem jött rá semmilyen válasz?
Egyébként bármi történhet... lerobban, baleset stb.. nem mindig arra kell leginkább gondolni, hogy a másik átver, bár itt lehet arról van szó, de én mindenképpen rákérdeznél nála. Ha nincs értelmes indok akkor meg megírnám, hogy ne húzzuk egymás idejét.
50 perc után SE jött... emberek, kapjatok már észbe. Nyilván akkor most a randin lennénk, és nem itthon. Hiszen akkor nem írtam volna meg neki, ha jött volna. Nem 50 percet késett, nyilván el se indult, tehát az nem is késés, hanem átverés volt.
Baleset, persze. És még a mobilnet is elment, mert kirepült a kezéből a telefon és összetört! Meg hirtelen fagy jött, befagyott az ajtó és nem tudott kijönni a lakásból.
Azért vártam 50 percet, hogy én lehessek az áldozat. Nyilván eljöhettem volna 20 perc után is, mert már az is sok.
És sajnos azért is vártam 50 percet, mert annyira nem kellek senkinek, hogy akár hétfő reggelig is vártam volna rá... még hogy a nőknek nehéz ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!