Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul esne, ha másnak szánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha másnak szánt üzenetet neked küldte volna el?

Figyelt kérdés

Kb. 1.5 hete beszélgetünk, hétfőn volt az első találkozásunk. Jó hangulatban telt, 2 órát voltunk együtt, a találkozás másnapján már írt, hogy pénteken megint találkozhatnánk.

Tegnap is beszélgetünk chaten, de egy olyan üzenetet nekem küldött el, amit nem nekem szánt. Nem is a témába illő, teljesen más üzenetet írt, amiről nekem már mesélt korábban.

Nagy valószínűséggel olyannak akarhatta írni, akivel szintén ismerkedik mellettem, mert a sztori olyan, hogy majd mit tervez a hétvégén.

Én nem beszélek mással rajta kívül, de az ő részéről pedig érthető, ha annyira nem nyűgöztem a találkozón.

2023. ápr. 21. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Én nem hiszek a véletlenekben-mármint úgy, hogy okkal kaptad ezt az üzenetet az élettől, hogy időben felnyíljon a szemed.

Nekem itt az a bajom, hogy ez kb. tényleg olyan, mintha írogatna több emberrel, és hopp becsúszott egy üzenet másnak, és nem is érdekli, kinek mit ír.

Vannak extrovertáltabb emberek, akik könnyen ismerkednek, és mondjuk egy introvertált ember úgy van vele, hogy na ez egy nagyon jó tali volt, addig az extrovertáltabb úgy van, hogy ezzel is ezzel is meg ezzel is tök jó tali volt.

Vagy amit te mélyebben élsz meg, hogy jó tali volt, az lehet tényleg az volt, de mellette a másik 2-3 emberrel is jó talija volt/van/lesz.

Olyan embert kell találnod, aki hasonló értékrenddel rendelkezik, mint te-egyszerre egy emberrel ismerkedik.

2023. ápr. 21. 10:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Most ha azt írnánk, hogy rosszul esne, akkor érzed, hogy jogos, ha meg azt, hogy nem, akkor úgy vagy vele, hogy elengeded a rossz érzést magadban?

Itt a fő probléma társadalmi szinten, hogy az emberek nem állnak ki a saját értékeik mellett.

-Téged, Kérdező, zavar, hogy ez történt. Akkor mi a kérdés? Tök mindegy, hogy minket zavar-e, a te értékrendedben ez zavaró. Pont. Tiszteld magadat annyira, hogy saját értékrendedet nem a mi válaszaink határozzák meg.

2023. ápr. 21. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Velem is történt már ilyen, a nő, akivel ismerkedtem, elvétette a lépést a szimultánban, másnak szánt üzenetet küldött el nekem.

Jót röhögtünk rajta, egyáltalán nem csináltam ügyet belőle. Nem csak azért, mert az ismerkedés korai szakaszában nem gondolom azt, hogy annyira le kell nyűgözzem, hogy kapát-kaszát elhajítva felszámolja minden kontaktját, hanem azért sem, mert egy-két hét beszélgetés meg egy pofavizit még csak egy kis ízelítő a másik emberből, az társkeresés eleje pedig sokkal inkább egy könnyed kapcsolódáskeresés elvárások nélkül, mint a követelménytámasztás időszaka.

Arról nem is beszélve, hogy teljesen természetesnek gondolom, hogy akivel ismerkedek, arra más is kíváncsi, hiszen ha számomra vonzó, akkor jó eséllyel több ember figyelmét is felkeltheti S viszont: remélem, hogy az az idegen, aki érdeklődik irántam, az nem úgy tekint rám, mint aki azért beszélget vele, mert amúgy nem akad más. Mindig akad. Egy évek óta meglévő kapcsolatban is lesznek kihívások.

Ismerkedjen csak a másik, minél több emberrel, mielőtt egymás nyakába borulunk. Ha a sokaságból is egymást választjuk, akkor az számomra nagyobb bizonyosság, mintha vákuumban a másik az egyetlen opció, akibe "kapaszkodni" lehet.

Persze nem venném el senkitől azt, hogy elvárja a kizárólagosságot egy félidegentől is már az ismerkedés kezdetén, ehhez bárkinek joga van. Ha az elején közölte, hogy neki ez kiemelt szempont, és a másik erre rábólintott.

De gondolom, ezt az elvárást a kérdező tisztázta már az első randi előtt...

2023. ápr. 21. 10:41
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha kölcsönös alapon deklarált párkapcsolat alatt történne, akkor valószínű megkérdőjeleződne az egész kapcsolat, de amíg csak ismerkedős stádiumban vagyok valakivel, nem fogom megtiltani neki, hogy mással is ismerkedjen. Magam is tartottam már több vasat a tűzben. Ezzel nincs is baj addig, amíg nem válik párkapcsolattá.
2023. ápr. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!