Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul esne, ha másnak szánt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne, ha másnak szánt üzenetet neked küldte volna el?

Figyelt kérdés

Kb. 1.5 hete beszélgetünk, hétfőn volt az első találkozásunk. Jó hangulatban telt, 2 órát voltunk együtt, a találkozás másnapján már írt, hogy pénteken megint találkozhatnánk.

Tegnap is beszélgetünk chaten, de egy olyan üzenetet nekem küldött el, amit nem nekem szánt. Nem is a témába illő, teljesen más üzenetet írt, amiről nekem már mesélt korábban.

Nagy valószínűséggel olyannak akarhatta írni, akivel szintén ismerkedik mellettem, mert a sztori olyan, hogy majd mit tervez a hétvégén.

Én nem beszélek mással rajta kívül, de az ő részéről pedig érthető, ha annyira nem nyűgöztem a találkozón.

2023. ápr. 21. 08:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el, hogy tartalékban maradsz a másik illetővel, vagy inkább kilépsz.
2023. ápr. 21. 08:33
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Különbség van aközött, hogy valakinek megtetszettél és téged akar vagy akar valakit és téged is tesztel megfelesz-e. Nekem az utóbbi nem opció, ilyenen értékes kapcsolat nem alapulhat, de látom sokaknak megfelel. Nem is csoda ha nincsenek boldog párok, tartós kapcsolatok.
2023. ápr. 21. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
28%

Ha még csak egy találkozás volt, és csak beszélgettetek, akkor természetes, hogy egyszerre másokkal is levelez és találkozik.

Ne csinálj semmit, várd a következő randit.

Nincs jelentősége a te szempontodból. Ha nem kaptad volna ezt az üzenetet, akkor is sejthetted, hogy egyelőre többen vagytok. Majd alakulnak a dolgok és kiderül, melyikőtökkel lesz meg leginkább az összhang.

2023. ápr. 21. 08:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem találkoznék vele,mert én is olyan vagyok ha valakivel elkezdek komolyabban beszélgetni,esetleg találkozunk is,akkor koncentráljon ez idő alatt ő is csak rám.

Ha nem jön össze,nyitunk más felé utána. Nekem az nem szimpatikus hogy pénteken velem találkozik,szombaton a másikkal,vasárnap a harmadikkal.

2023. ápr. 21. 08:59
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

Mit gondoltál?

Ha jó pasi/csaj akkor rengeteg de rengeteg jelentkező van rá, és egyszerre fél tucat másik egyén is lehet képben, válogatnak, aztán kiszürik a számukra igazán érdekeset.

Ezt sokan nem tudják, ismerkedési fázis ilyen, a legjobbnak kell lenned és téged választ.

Ha azt szeretnéd hogy rád koncentráljon akkor érdemes olyat keresni akinek alig van lehetősége, de az neked lesz büdös

2023. ápr. 21. 09:07
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

5: "Ha azt szeretnéd hogy rád koncentráljon akkor érdemes olyat keresni akinek alig van lehetősége, de az neked lesz büdös"

Nálad a pont!!!

Ha zavarják a kérdezőt (vagy bármelyik más nőt) ezek a tények, akkor válogassanak a gyakoris incelek között, akik naponta írnak ki kérdést arról, hogy X Ft fizetéssel van-e esélyük egy mittudomén milyen beosztásban levő nőt meghódítani.

Na, az olyanoknál nem kell tartaniuk hasonló helyzetektől! :-)))))

2023. ápr. 21. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:
49%

6-os

Na igen és ez az undorító hogy itt lepontozzák az öszinte választ.

Mikor az emberek 95% akiknek van lehetősége egyszerre több emberrel ismerkedik, persze egyszerübb álszenteskedni hogy "soha senki más nem volt opció abban a pillanatban amikor elkezdtünk ismerkedni"

Sokkal jobban szeretem az öszinte embereket akik bevallják hogy igen ismerkedek még ezzel azzal és még nem tudja hogy ki az aki igazán érdekli, ez az öszinteség ami sokat ér.

2023. ápr. 21. 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Részemről ennyi lenne. Lehet, maradi vagyok, de nem értem, hogy lehet ilyen éhezők viadala stílusban ismerkedni, hogy azt is összekeveri, hogy kinek válaszol... Mégis hány vasat tart a tűzbe párhuzamosan? Ha veled is újra találkozni akar pénteken, akkor bennem felmerülne a kérdés, hogy hány találkozóig kellene eljutni, mire el tudja dönteni, hogy egy nőre koncentrál csak? Hogy megy vajon az ilyen, egyik este X-nek teszi a szépet, következő nap Y-nak adja elő, hogy milyen magányos és hogy társra vágyik? Lehet, egyik pillanatban még azt hiszed, minden oké, a következő napon meg derült égből közli, hogy ennyi volt (jobb esetben, és nem simán ghostingol), mert nem te lettél a befutó? Az ágyban is mindenkit letesztelne, mielőtt döntene? Én nem szeretnék ilyen talon-nő lenni, hogy ha egy ideig nem talál nálam jobbat, akkor egye fene, megmarad velem...
2023. ápr. 21. 09:32
 9/14 A kérdező kommentje:

Nekem pont az a problémám, hogy ha ismerkedek, akkor csak egy valakivel, nem egyszerre többel. Találkozó, ha jó volt, folytatjuk, ha nem, akkor megbeszéljük és ismerkedek valaki mással.

Biztos, hogy több emberrel ismerkedik párhuzamosan, mert olyasmit írt, mintha csak most kezdtek volna el beszélgetni - "ez a szakmám, itt dolgozok, és te?"... Ráadásul nem is figyelt rá, hogy kinek ír.

2023. ápr. 21. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen, elég béna volt hogy neked küldte ezt el. Össze vissza írkálhat tényleg az isten se tudja hány lánynak.

Én amúgy ebből azt gondolnám hogy csak szexet keres, mert ha komolyan gondolná és jól sikerült volna az első randi nem ismerkedne tovább másokkal..

2023. ápr. 21. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!