Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 145 kilós vagyok és 188cm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

145 kilós vagyok és 188cm, eddig 10 kilót adtam le. Mennyit kell még leadni hogy legyen értelme elkezdenem barátnőt keresni? (31f)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 16:29
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Jó hát fogyózom már pár hete, de a konszenzus az hogy egyelőre még ne menjek nő közelébe.

Érthető

2023. ápr. 21. 09:39
 22/28 anonim ***** válasza:
Kerdezo, es ettol fugg, hogy mit csinalsz?? Most komolyan mas emberek velemenyetol teszed fuggove az eleted? Ne mar.
2023. ápr. 21. 10:59
 23/28 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam hogy tapasztalt emberek hozzá tudnak szólni és nagyjából egységesen ugyanazt a választ kaptam...

2023. ápr. 21. 11:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Figyelj, itt emberek anonim módon osztogatnak véleményeket mindenféle következmény nélkül. SOHA ne aszerint éld az életed, hogy vadidegenek mit mondanak. Ha itt azt mondják, hogy soha az életben nem próbálkozhatsz nőknél, akkor azt is megfogadod?
2023. ápr. 21. 11:08
 25/28 A kérdező kommentje:

Lehet megfontolnám, amúgy se látom sok esélyét h összejönne

2023. ápr. 21. 11:16
 26/28 anonim ***** válasza:

Nyilvan ismerkedhetsz nokkel, ha fel tudod dolgozni, hogy jelenleg valoszinuleg a tobbseg el fog utasitani. Ettol meg akarmikor lehet olyat talalni, amelyik nem.

En azt mondom, ha fel tudod dolgozni mentalisan a tobb elutasitast, akkor ismerkedj, ha nem, akkor inkabb varj. Elvileg nagy sulybol lehet egy darabig gyorsan fogyni, szoval siman lehet, hogy 6-8 honap mulva mar jobban fogsz kinezni, ha tartod a dietat. Az nem olyan sok ido, eleg hamar elmegy.

2023. ápr. 21. 12:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Én párom 170 kg is volt anno, most 95-105 között mozog . Heti 3-4 x edz és 2-3x fut. Lóg a bőre , pedig tudatosan fogyott. TB alapon viszont plasztikáztatni fogja magát.
2023. ápr. 22. 08:06
 28/28 anonim ***** válasza:

Addig fogyj, hogy te jól érezd magad és tudd magad szeretni. Akkor találni fogsz olyan nőt, aki szintén ilyennek lát. Én pl. a mackósabb pasikat kedvelem, mivel elég magas vagy, szerintem 120 kiló körül is jól néznél már ki. De akár most is biztos, hogy van, akinek tetszenél.

N

2023. ápr. 24. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!