Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 145 kilós vagyok és 188cm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

145 kilós vagyok és 188cm, eddig 10 kilót adtam le. Mennyit kell még leadni hogy legyen értelme elkezdenem barátnőt keresni? (31f)

Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 16:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem fog lógni ha lassan fogysz le, és megfelelően táplálkozol sportolsz stb
2023. ápr. 20. 17:41
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
Nem fog logni, a bor igazodik a testedhez fogyas eseten is. Nem az szamit, milyen regota vagy kover, hanem ahogy az elozo irta, milyen utemben fogysz.
2023. ápr. 20. 17:50
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem még 40 kg-t leadsz és edzel mellette, akkor már van értelme elkezdeni. Azért nem csak a kisportolt fickóknak van nője, 100 kg környékén már lazán összejöhet a nő. Nyilván folytathatod tovább akkor is a diétát/edzést, de azért addigra már látványosan jobb formában leszel, mint most.

Kitartást, menni fog! Én szurkolok neked :)

2023. ápr. 20. 18:28
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 100kg-t be kellene célozni, de még úgy is lesz akinek nem fogsz tetszeni mert "teltebb" vagy.
2023. ápr. 20. 18:44
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem így is jò 😊 nekem volt 150kgs pasim.
2023. ápr. 20. 20:22
 16/28 anonim ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy nincs értelme folytatni?

Te teljesen hülye vagy???

De, van értelme folytatni!

Első és legfontosabb oka: ha most feladod, akkor nem 10 kg jön vissza, hanem 15-20. Visszatérsz a megszokott életmódodhoz, és a súlyod tovább fog gyarapodni, olyan évi minimum 2-3 kilóval. Tehát 41 évesen kb 170 kiló leszel. Már ha élsz még...

Másrészt: ha folytatod, akkor húzz el sportolni! Nem csak a bőröd nem fog lógni, de ha leadsz 10 kilót, az -20 kg lesz optikailag. Onnan megy le, ahonnan le kell, szélesebb lesz a felsőtested, formásabb, férfiasabb a testalkatod. (Azt is mondják, hogy -10 kg = +1cm . Ugye, érted? 😉)

Lehet, hogy 120 kg-os, erős nagy mackóként (meg egy stílusos ruházattal és frizurával) már simán lehet csajod. (Nem lesz ő se topmodell, de reálisan nézve nem is lehet cél.) Ebben az esetben 40 évesen lehet, hogy már 6-8 éve házas leszel, egy gyerekkel, kutya, kert, családu vakáció, elötte együtt adatok le 5-5 kg-ot a Zasszonnyal. Ez is egy opció.

120 kg minden szempontból sokkal jobb, mint 135, és például szeptemberig teljesen reális.

2023. ápr. 20. 21:49
 17/28 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam 118 kg, pokoli szenvedés volt a létezés is, szóval mindenképpen ajánlom hogy legalább 110 alá menj úgy már türhető, de igazán jól 90 körül lehet érezni magát az embernek
2023. ápr. 20. 21:59
 18/28 anonim ***** válasza:
Az egeszseged miatt fogyj mindenkeppen.
2023. ápr. 20. 22:02
 19/28 anonim ***** válasza:
Nemreg halt meg egy ismerosom, kb 55 eves koraban, cukorbetegseg miatt. O is nagydarab volt. Ne allj le, legyel egeszseges, fiatal vagy meg, a sportot ne eroltesd, amig nem fogysz meg valamennyit, illetve addig lazabb mozgast lehet csinalni, esetleg setanak kituzhetsz valami napi celt, eleinte akar csak napi 20 perc, vagy akarmi.
2023. ápr. 20. 22:06
 20/28 anonim ***** válasza:
Séta ami biztonságos, de igen ilyen 3.fokú elhizás esetén szerintem óvatosan a sporttal
2023. ápr. 20. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!