Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bókolok neki, erre otthagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bókolok neki, erre otthagy a randi közepén. Lehetnek még ennél bunkóbbak a mai nők?

Figyelt kérdés

Együtt kajáltunk, amikor bókolni kezdtem neki, hogy tök jó végre egy normális nővel találkozni a sok selejt közt, de még azt is mondtam neki, hogy sokkal jobb nő, mint a hitvány exeim, akik csak kamuztak és átcsesztek.

Miért egyre bunkóbbak a nők??

2023. ápr. 19. 08:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk azert, mert te vagy a bunko, ha igy nyilatkozol a tobbi norol. Ez nem bok, hanem a noi nem lenezese. Es persze mindenki hulye, csak te vagy normalis.
2023. ápr. 19. 08:09
 2/31 anonim ***** válasza:
99%
Elég nagy probléma ha szerinted ezek bókok.Nem másokhoz kell viszonyítani, nem úgy kell megpróbálnod felemelni őt, hogy a többit jól lehúzod. Ez nőben is pont olyan visszataszító és problémás mint pasiban. Általában pont arra utal, hogy valami baj van a padláson.
2023. ápr. 19. 08:13
 3/31 A kérdező kommentje:
Pff... Tapasztalt ember is válaszolna?
2023. ápr. 19. 08:21
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is lezárnám a randit, ha ilyesmiket kezdene mondani a randipartnerem másokról.
2023. ápr. 19. 08:22
 5/31 anonim ***** válasza:
99%
Nekem se lenne szimpi ez nőként. 🤷‍♀️
2023. ápr. 19. 08:24
 6/31 anonim ***** válasza:
97%
Ezt mondtad neki? Te vagy bunkó. És ez nem bók, hogy máshoz képest ő normális, meg a többiek milyenek voltak.
2023. ápr. 19. 08:25
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

#3 Itt te vagy az akinek nincs tapasztalata. Gondolj már bele milyen lenne ugyanezt egy nőtől hallgatni. Folyton csak azt mondaná, hogy az exei milyen rosszak voltak, a többi pasi milyen rossz. Lefordítom magyarra:

,,Én tökéletes vagyok, csak a csúnya exeim bántottak és rontottak el mindent az előző kapcsolataimban. Én sose voltam felelős vagy hibás semmiért!"

Na, ezt hívják úgy, hogy önkritika és felelősségvállalás teljes hiánya.

2023. ápr. 19. 08:34
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ettől a "bóktól" nem csodálom, hogy a nő hanyatt-homlok menekült. :-)))

Üdv, egy férfi.

2023. ápr. 19. 08:39
 9/31 anonim ***** válasza:
89%

A múltadról csak akkor nyilatkozz, ha kérdeznek!

Ha meg mindenképp bókolni akarsz, akkor azt szerintem tanácsosabb olyan formátumban előadni, hogy csak magát a személyt, vagy valamely hozzá kapcsolódó előnyös dolgot dicséred.

Pl: „Jó a hajad, fodrásznál voltál, vagy te magad csináltad?” „Jól áll rajtad ez a ruha! Új, vagy csak perwollal mostad?”

A bókok terén két dolgot viszont minden nő utál. Az egyik, hogy nem szabad az életkorukat összefüggésbe hozni bármilyen tulajdonságukkal. A másik kényes téma pedig a testsúlyuk és az alkatuk, vagy bármely ezekre asszociáló „bók”.

Ha ezeket nagyjából be tudod tartani, akkor már lesz egy minimális esélyed… :D

2023. ápr. 19. 08:51
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébiránt meg mit is üzen ez a "bók" - eddig csak gáz nők álltak velem szóba, végre van egy darab normális. Kérdés: mi a baj ezzel a férfivel, hogy csak gáz nők állnak vele szóba? Valamit valószínűleg benéztem, akkor inkább menekülök én is.

Ez az úgynevezett bók rád nézve leminősítő. Sose szidj más nőket, exeket a randipartnered, új kapcsolatod előtt, mert visszafelé sül el a dolog.

2023. ápr. 19. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!