Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy közeledjek egy szimpatiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledjek egy szimpatikus nőhöz a munkahelyén?

Figyelt kérdés
Sziasztok, na az a szitu, hogy járok rehabra a könyökömmel, és van ott egy nővérke, aki nagyon megtetszett... Van egy procedúra, amikor kettesben vagyok vele, és lézerezi, vagy mi a könyököm. Ott mindig dumálgatunk, hülyülünk, nagyon jó fej. Szeretném elhívni egy kávéra csak az a kérdés, hogy. Mert ha élőben a munkahelyén, a kollégák, páciensek között, kapkodás közben... Szerintem valószínűbb a visszautasítás, mintha pl ráírnék az utolsó alkalom után... Töb ideje lenne gondolkodni... Mi a véleményetek? Egyébként szingli.

2023. ápr. 17. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ott kérdezném meg. Ha kettesben vagytok, nem kínos. Ha egy kicsit is érdekled, ad valamilyen elérhetőséget.
2023. ápr. 17. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nyugodtan megpróbálhatod, menet közben jobb lenne, mert valóban több odeje lesz vegiggondolni, DE!

Ne haragudj, de én élből elutasítanálak és ez szerintem sok kollégámmal is így van. Ez egy íratlan szabály. Nem kezdünk pácienssel és akkor sem, ha már nincs közös munka. Ez nem etikus.

2023. ápr. 17. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg míg meggyógyulsz, addig letisztulnak benned a dolgok, és utána, amikor már nem vagy beteg hívd meg. De addig semmit ne lépj, míg kezelés alatt vagy.
2023. ápr. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!