Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvált nők,hogy tudtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált nők,hogy tudtátok megoldani a randizást gyerekek mellől? Kire bíztátok addig őket?

Figyelt kérdés

Elváltam egy éve. 3 gyermekem van,legkisebb 2 éves. Ősszel lesz egy randim,viszont 2 hétig lesz itt a randijelöltem és teljesen rám lesz utalva.

Kicsit rosszul érzem magam ami azt illeti,hogy itt van 3 gyerek,én meg randizgatok és nem kéne,hogy prioritás legyen most,de nem tudok parancsolni a szívemnek. Anyukámra tudnám csak bízni a gyerekeket,viszont szerintem ő is és a család többi tagja is ítélkeznének. Nyilván éjszaka nem maradnék ki,de napi néhány órát igen,2 hétig.

Aki volt hasonló cipőben,hogy oldotta meg? Nem volt ítélkező a környezeted?

2023. ápr. 18. 15:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
2 hétig szex miatt? Biztos, hogy nem.
2023. ápr. 18. 15:49
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Beadtam a kölköt a zaciba.
2023. ápr. 18. 16:01
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

Az nem randi, hanem 2 hétig szexeltek xD

Más dolog.

2023. ápr. 18. 16:14
 4/19 anonim ***** válasza:
44%

2 hét szex, aztán a negyedik gyereket várja, lol.

HP!

2023. ápr. 18. 16:16
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rád lesz utalva? Ez mi a bánatot jelent? Semmi értelme ebben a kontextusban. Nem ismer senkit a városban, ezért neked kell szórakoztatni? Mert akkor minek megy 2 hétre? Pláne, ha ez egy induló kapcsolat. Én ezt nem csinálnám, randizgatnék persze, heti 1-2 estére lehet találni rokont/barátot/bébiszittert, de 2 héten át minden napra én nem tenném.
2023. ápr. 18. 16:25
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Jéééézusom, na ezért nem válok el!
2023. ápr. 18. 16:41
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem csak szex lenne,az egy kis plusz lenne csak. Beülnénk ide-oda,sétálnánk és jól éreznénk magunkat.

Nyilván védekeznénk,nem valószínű,hogy teherbe esnék.

Sajnos a 2 hét nekem is kihívást jelent. Mert nyilván a szűkebb családi körnek is az fog lejönni,hogy szexelünk és ennyi volt.

Fél éve beszélünk,ő külföldön él,sosem szeretett volna gyerekeket. Viszont elmondása szerint engem tudna szeretni és a gyerekeim sem okoznának gondot. Mindig is szeretett volna Európába leutazni,Franciaországba. Feláldozná a franciaországi utat értem idén és itt lenne inkább 2 hetet,ennyit tud távol lenni a munkájából adódóan max.

A talink után visszamenne,x időnként lejönne és szeretné,ha majd egyszer mi mennénk ki utána (ez még nem most lenne nyilván).

2023. ápr. 18. 16:48
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

xDDD

Úúúúr isten annyira naív vagy :D

Ez nekem fáj. De jól tolja a srác amúgy. Le a kalappal.

2023. ápr. 18. 16:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
De hülye vagy... Ingyen prosti vagy neki kérdező. Meghuz 2 hét alatt azt megy vissza. Komolyat nem akar tőled.
2023. ápr. 18. 16:53
 10/19 anonim ***** válasza:

Esetleg a nigériai herceg személyesen, vagy egy amerikai neurológus? Van még tippem.

Nincs elég férfi az országban?

2023. ápr. 18. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!