Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány találkozótól van értelme párkapcsolatban lenni?
Ha az ember a napja nagyobb részét nem otthon tölti, mert dolgozik, edz, stb, akkor pont nem sok idő a házimunka. Szombat délelőtt rászán az ember egy kicsit többet és megvan vele, hétköznap a sima szintentartó takarítás max 10-20 perc, az semmi. Bevásárolni sem értem, miért idő másoknak, vagy hazafelé menet beugrik az ember vagy ha olyan lusta here, mint én vagyok, rendel házhoz mindent, és akkor megint csak nem szempont.
Én is veled értek egyet, ha valaki az ismerkedés elején nem tud heti minimum 3, de inkább 4 napot rám szánni, akkor később miért férnék bele jobban az idejébe? Ha nem fontos neki az ismerkedés, akkor a kapcsolat fenntartása is kevésbé lesz fontos, mint amit én elvárnék. Szerintem heti 1 tali amúgy még szexkapcsolathoz is kevés, vagy max ha az embernek több partnere van, akkor esetleg oké, de ugye ez megint nem a tartós kapcsolat velejárója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!