Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha 29 éves koromra nem épített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 29 éves koromra nem építettem egzisztenciát, akkor innestől nehezebb lesz csajozni?

Figyelt kérdés

Van saját lakásom részben örökségből (de én is tettem bele az árába saját összegyűjtött sok milliót a vásárláskor és azóta is költöttem rá pár milliót felújításra). Illetve havi 400 körül keresek, de ez csak részben látszik, nincs pl. kocsim vagy a lakásom felújítása csak elég lassan megy. Igaz jó ruháim vannak és eljárok nyaralni is, de szerintem a kocsi és a szép lakás fontosabb, de ezekre nincs most még pénz. A 400-at úgy értsétek, kedves pestiek, hogy nem Pesten, hanem vidéki nagyvárosban, ahol a legtöbben a 300 ezres alkalmazotti fizuért is összeteszik a kezüket.

Kérdezhetné valaki, hogy hol itt a baj, mert sok 29 évesnek ennyije sincs, de a gyerekkori legjobb barátaimon nem ezt látom, az egyiknek már háza van, a másik ennyi idősen szoftverfejlesztőként havi 1 milliót keres örökös home officeban, szóval úgy érzem le vagyok maradva. Tudom még ennyi idősen nem kell temetnem magam, de nem is látom a továbblépési lehetőséget a mostani anyagi helyzetemből, inkább úgy mondom és ez miatt most kicsit el vagyok szontyolodva, mert a nők úgy érzem egyre inkább az anyagiakat is nézik, ahogy idősödik egy férfi.

2023. ápr. 16. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ha olyan nők tetszenek, akiket zavar, akkor igen.
2023. ápr. 16. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

>Nem építettem egzisztenciát

>Van saját lakásom és jól keresek

Valószínűleg felesleges bármit mondani, mert ha neked ez azt jelenti hogy nincs egzisztenciád, akkor teljesen ignoráns és vak vagy. Nem az egzisztencia a baj veled.

2023. ápr. 16. 10:33
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
29 évesen már nem csajozgatni kellene, hanem ismerkedni és megtalálni már a hosszútávra a párodat.
2023. ápr. 16. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyan nőt, aki nem a pénzedért lesz veled. Ja, hogy akkor lejjebb kell adni az igényekből? Hát, nekik is.
2023. ápr. 16. 10:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs miért sírnod.

400e vidéken jó fizetésnek számít, ilyen ingatlanárak mellett pedig a 2 kezed összeteheted, hogy szülői segítséggel saját lakásod lett.

2023. ápr. 16. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Buta elkényeztetett gyerek vagy...

400 rugóból 5-6-tagú családok élnek,meg fizetik a hitelt,vagy panelba nyomorognak...

Borsodba kinek van saját háza meg ennyi pénze?

2023. ápr. 16. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:
senki meg nem mondja, hogy örökségből szerezted, ha csak nem említed, bár szerintem fiatal vagy egy használt lakáshoz, amire még költened kell. Miért nem adod el és veszel egy új építésűt? Lehetőleg lakóparki lakást.
2023. ápr. 16. 12:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A 30 eves ferfiaknak vsjon hany szazaleka rendelkezik sajat tulajdonu ingatlannal? Szerintem max par %. Es ezek kozul mennyien vannak parkapcsolatban? Rengetegen. Erted mar miert nem ez a hiba benned?
2023. ápr. 16. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Én 29 évesen szakmaváltó voltam, 32évesen kezdtem belőle egzisztenciát építeni, 42 évesen most ha nem lenne komoly kapcsolatom, szerintem könnyű dolgom lenne.
2023. ápr. 16. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
a kiscsillag helyzetébe is gondolj bele. ő csak beül majd a tutiba. jól nézd meg kinek engednéd.
2023. ápr. 16. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!