Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem latott, de mar ettermbe visz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem latott, de mar ettermbe visz?

Figyelt kérdés
Vannak fent rolam kepek, de azok csak kepek.. nyilvan eloben azert masabb vagyok. Nincs semmi filter a kepeken, de azert nem vagyok 100%ig ilyen.. szoval azonnal mondta, hogy vinne valami dragabb ettermbe. Nem is ertem mi van ha eloben nem tetszink egymasnak? Most igy beulunk kajalni? Furcsan hangzik..veletek volt mar ilyen?
2023. ápr. 16. 10:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar, akkor nem kötelező ám elfogadni, ajánlhatsz helyette valami könnyedebbet.
2023. ápr. 16. 12:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt mondom, hogy mondd neki a kávézót, vagy a sétát. Ha valami különlegesebb kávézót akartok, Pest tele van: van zoo café, van varázslós kávézó, van picit alterebb, van elegánsabb, szóval számos helyek közül lehet választani, a stílusotoknak megfelelően.

Én első körben mindig a kávézót szeretem, sokak szerint nem különleges, de itt tudtok beszélgetni, nem vagy időhöz kötve mint egy programnál (mondjuk színház, mozi, stb), és fel tudod mérni a terepet.

Azt viszont hozzá kell tennem, hogy nekem is volt olyan, hogy első randin egy drágább kiállításra vitt, meg előre megvett színházra jegyeket, úgy, hogy együtt sem voltunk-nekem ezek offosak.

2023. ápr. 16. 13:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek szoktak eroszakosan kovetelni a szexet aztan ha nincs, elhord minden ocska lotyonak.
2023. ápr. 16. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kezdő még, vagy le akar kötelezni. Én sem mennék bele elsőre. Azt hittem, minden vágyam egy ilyen férfi, étteremről étteremre vitt, amivel nem lett volna bajom tartós kapcsolatban, de az elején hamar börtönben kezdtem magam érezni, alig tudtam megmondani neki, hogy hagyjuk, nem érzek iránta semmit.
2023. ápr. 16. 14:03
 15/16 anonim ***** válasza:
37%
Én magamról a legszarabb képeket töltöm fel kb. Akkor végülis ha ott nem tetszem élőben sem fogok. Nem értem miért kell szebbnek látszódni fotókon..
2023. ápr. 16. 15:15
 16/16 A kérdező kommentje:
15, marmint amin rentrol fotozod a tokad es kozben beszelsz? A legszarabb fotoval van matched? :Dd en sem a legjobb fotokat toltom magamrol, de nem is a legrosszabbat ..
2023. ápr. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!