MOndjatok olyan éttermbet Pesten vagy Győrben vagy a BAlatonon, ahol 100%-osan meg voltatok elégedve a kiszolgálással. Van még ilyen? én mostanában csak bunkó pincérekbe futok ahol még én érzem rosszul magam mert kértem vmit
Balatonfured:Karolina- magasan a legfigyelmesebb, legrugalmasabb kiszolgalas evek ota, a tulajdonos testverek egyik tagja is mindig jelen van a kavehazban, ok is kiszolgalnak. Felso kategorias hely: etelek, kiszolgalas es ar tekinteteben is.
Budapest: Cserpes Tejivo Corvin-minden nap ott reggelizem, kedves, viccesde nem indiszkret kiszolgalas, jol indul a napom ilyen hangulatba.
Paris Budapest (Sofitel): Kimert, elegans, diszkret, pontos.
Trattoria Pomodoro: Tajekozott az eteleket illetoen, problemamegoldo, abszolut rugalmas.
Trofea visegradi, Mongol étterem 1. Ker,
A corvinnal a cserpes tejivo viszont xar rossz tapasztalatom van vele több is. A kiszolgalo csaj is nyafka, de nem egyszer már állott szendvicset kaptam. Persze én nem reggelizni szoktam ott hanem délután menni.de már leszoktam pedig a szomszedban van..aztán volt egy kiscsaj aki ott melózott mesélt dolgokat. Jeges teát ne kérj....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!