Mi a kedvenc főételed? Miket szoktál mostanában csinálni? , mi a kedvenc édességed?
Nekem a lecsó, azt nagyon szeretem :),édességből meg túrógombóc porcukorral elkevert tejföllel leöntve:)
Neked?
Kedvenc főétel: kakukkfüves csirkemell vele sült burgonyával.
Eleg sokfélét fozok, szeretek uj recepteket is kipróbálni . A heten volt: csirkebrassoi bébirépával es zoldborsoval, lecsos-gombas csirkemell rizzsel, pores csirkemell olasz paradicsommártással, tesztaval, aszalt paradicsomos fasirt rúd vele sült burgonyával. Ma házi hamburger lesz, holnap rakott zoldbab, vasarnap rantott csirkemell es rantott zöldségek.
Kedvenc édesség: leveles teszta roló citromos mascarpone krémmel toltve
Nincs igazán kedvenc főételem, nagyon változó, hogy épp mihez van kedvem és mit főzök. Ugyanaz az étel hónapokig nem kerül 2x az asztalra.
Mostanában... most hétvégén van joghurtos epertorta, fűszeres-fetás sült répasaláta, tepsiben sült parmezános-bazsalikomos padlizsánszeletek... a múlthéten volt pl. sült almával és gombával töltött cukkinitekercs (hosszában vékonyra hámozott cukkiniből egy hosszú összeálló tekercs), rozmaringosan, brokkolikrémleves cheddar sajttal és újhagymával.
a kedvenc édességeim egyébként a tejszínes jellegű, könnyű gyümölcstorták (mindenféle zselés undormány nélkül:)
Kedvenceim egyértelműen a tengeri herkentyűk, azok is sütve. Nincs konkrét kedvenceim, sok mindent megeszek és szeretek, szeretem az újdonságokat és a jó fűszereket. Inkább olyanokat tudok, amiket nem szeretek. :D Pl. a túrótól halálfélelmem van (ennek ellenére megeszem, ha nem tudom, hogy van az ételben) és utálom a töltött paprikát.
Desszertnek a mamám féle pogácsát, rétest, fánkot, női szeszélyt imádom. Meg minden olyat, ami habos-krémes és epres. Meg a magam készített francia pirítós és amerikai palacsinta.
Főétel:gúlyásleves+pogácsa:)
desszert:Amerikai krémes
Nagyon finom desszert 1000ft-ból ki is hozható
Örök kedvenc: Burgonyapüré,rántott hús,párolt káposzta.
Krémes.
Sokat szoktam csinálni még spagettit,sült krumplit,ahhoz mindenféle megy. :) Aztán gombasalátát szoktam még készíteni.Mégcsak gyakorlom a főzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!