Mi a kedvenc főételed? Miket szoktál mostanában csinálni? , mi a kedvenc édességed?
Nekem a lecsó, azt nagyon szeretem :),édességből meg túrógombóc porcukorral elkevert tejföllel leöntve:)
Neked?
Több kedvencem van: Vadas, Gulyásleves-aranygaluska, Gyümölcsleves-carbonara, Meggyszósz-pirított darával.
Mindenfélét főzök, a tésztaételekkel kísérletezem mostanában (tokányok, olasz finomságok ) illetve kaptam egy pároló edényt, azon kísérletezek, de azon csak a zöldségek lesznek finom zamatosak, sem a hal, sem a hús nem jön be rajta).
Édesség: zserbó, tiramisu, túrókocka, puncskocka, marcipánkocka. Mindent szoktam csinálni sok egyéb édesség mellett.
Kedvenc főételem legújabban a chicken shish kebab. Eddig a gyros volt, de amióta Londonban élek és megkóstoltam a 'shish'-t, ez az új kedvenc.
Imádom még a rántott sajtot és a rakott karfiolt is :)
Főételnek a rántott hús/sajt/gomba mellé sült krumplival.
Édességből a csokis gombóc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!