Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc főételed? Miket...

Mi a kedvenc főételed? Miket szoktál mostanában csinálni? , mi a kedvenc édességed?

Figyelt kérdés

Nekem a lecsó, azt nagyon szeretem :),édességből meg túrógombóc porcukorral elkevert tejföllel leöntve:)

Neked?

#édesség #Kedvenc főétel
2014. máj. 2. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Több kedvencem van: Vadas, Gulyásleves-aranygaluska, Gyümölcsleves-carbonara, Meggyszósz-pirított darával.

Mindenfélét főzök, a tésztaételekkel kísérletezem mostanában (tokányok, olasz finomságok ) illetve kaptam egy pároló edényt, azon kísérletezek, de azon csak a zöldségek lesznek finom zamatosak, sem a hal, sem a hús nem jön be rajta).

Édesség: zserbó, tiramisu, túrókocka, puncskocka, marcipánkocka. Mindent szoktam csinálni sok egyéb édesség mellett.

2014. máj. 12. 22:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedvenc főételem legújabban a chicken shish kebab. Eddig a gyros volt, de amióta Londonban élek és megkóstoltam a 'shish'-t, ez az új kedvenc.

Imádom még a rántott sajtot és a rakott karfiolt is :)

2014. júl. 2. 19:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Főételnek a rántott hús/sajt/gomba mellé sült krumplival.

Édességből a csokis gombóc.

2014. júl. 4. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!