A mozilla mostanában idegesítő lett, mert folyton felugranak reklámoldalak, és a kedvenc böngészős játékomra is rátelepült valami villogó reklám. Tudok valamit csinálni?
A chrome-n nincs ilyen. Ugyanazon a gépen. A beállításoknál ki van pipálva a felugró ablakok tiltása.
Azért lenne fontos, mert ketten használjuk a gépet, és a mozilla a páromra van testre szabva, a chrome meg rám.
Mit tehetek? Vagy töröljem le az egész mozillát, és telepítsem újra? Megőrül az emberem tőle :S
köszönöm.
feltelepítem, és újraindítom, ennyi?
hogyan tudom hozzáadni?
amúgy férjem nagyon örült, hogy megcsináltam neki , szóval köszi :)
A flash animációk kézi blokkolásához, az animáció valamelyik sarka felett, általában jobb felső, megjelenik egy blokkolás felirat. Kattintcs rá, majd a lehetőségek közül válaszd az egyedit.
Ha nem jelenik meg a blokkolás, akkor kattints jobb gombbal a képre (banner, vagy reklám, vagy bármi) és válaszd a kép blokkolása menüt.
Ezután szintén válaszd az egyedit.
Azért kell az egyedit választani, mert máshogy könnyen lehet, hogy letiltod az összes képet az egész weblapon.
Ha a jobb gombos menüben van keret blokkolása, akkor az a legjobb választás. De az nem mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!