Pöttyös túrórudi fogyasztók! Nektek is feltűnt, hogy milyen gyenge a túrórudi csomagolása? Mostanában kaptam rá megint, de a csomagolás 2 végénél állandóan szakadások vannak, akárhol veszem. Feltűnt nektek is?
Ha csokoládé lenne,akkor emelkedne az ára,és kevesebben vennék is..
Az üzlet az első nekik is :)
Én azt nem értem miért veszik egyáltalán az emberek?
Sokkal finomabb és olcsóbb, ha túrót összekeverünk egy kis cukorral, citromlével.
Egy kanálnyi ebből a keverékből, plusz egy kocka csoki, és olyan, mintha túró rudit ennél, még jobb is.
Én meg nem értem, miért szól bele valaki, hogy az emberek mit esznek?
Akkor ne egyed, de miért kell pampogni?
Én meg azt nem értem, miért nem a kérdésre válaszoltok?
Eddig egy olyan válasz érkezett, amire kíváncsi voltam. Érdekes a többiek gondolatai, észrevételei is, de nem erre voltam kíváncsi.
Kétféle túró rudit veszünk, nem kis mennyiségben. Ebből egyik a Pöttyös. Én sosem tapasztaltam, amit írtál.
Viszont, ha igazán finomat akartok enni, akkor kóstoljátok meg a Cserpes Trudit.
nekem sem tűnt még fel, de ott van a csomagoláson a fogyasztói vonal, hívjad fel, vagy írjad meg nekik e-mailben a csomagolás LOT számával együtt a problémádat, és kérjed, hogy nyomozzák vissza a LOT szám alapján, hogy azokkal mi történt...
lehet csak egyedi területi probléma és nem mindegyiknél jelentkezik, csak egy gyártási műszakban volt valami baja a csomagoló gépnek és szállítottak ki hibás gyártást is, amit eddig csak te jeleztél még...
lehet igazat adnak és kapsz egy vagon rudit kárpótlásul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!