Férjem állandóan a Vadász felvágottat emlegeti, hogy az milyen jó volt. Ki emlékszik rá? Lehet még kapni valahol? Minősége, ára?
Még mindig lehet kapni, a Pick biztosan gyárt, de szerintem más cégek is. Nézelődj a hiperek kimérős részlegén.
Minősége felvágottas, olya, mint az olasz, Zala és társai. Ízre fokhagymás-borsos és nagy szalonna meg tömör hússzemek vannak benne.
akkor nem jó helyen kerested:
Te milyen oldalt nézel. itt van az allergén mentes lecsókolbi is
Az igazság az, hogy ez a -mostani- vadász a poros nyomába sem léphet a valamikori vadász felvágottnak!
A férjeddel együttérzek, én is sajnálom a régi hentesárúkat, ízeket.
Zalai, veronai, nyári túrista, "igazi" páros debreceni, olasz felvágott, stb. Név szerint lehet, hogy vannak ilyenek még, de ízben sehol!
Közelünkben van ötcsillagos CBA Príma, de ezeket meg nem találod a hentesárúk között! Van viszont -megszámoltam- 29 féle "párizsi", aminek semmi köze a húshoz! Gyalázat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!