Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tesz ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesz ilyet?

Figyelt kérdés
Exemmel 3év után újra randit beszéltünk,össze is jött volna ha megvár de nem várt meg mire oda értem elment és a telefont is kikapcsolta jeleztem neki 25percet kések... miért nem várt meg? Azt mondta jön majd máskor ennyivel letudta.
2023. ápr. 14. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Mert nem érsz te neki annyit hogy várjon rád, azért.

Exel minek mész egyáltalán randira? Nemhiába ex, miért nem ismerkedsz más pasikkal? Nem értem komolyan.

2023. ápr. 14. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Mert 25 percet senki se vár jó szívvel, s erre az is rájöhet hogy a késéseid volt az egyik ok a miatt hogy szakítottatok.
2023. ápr. 14. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

nem vele beszélted meg a "randit". Másvalaki adta ki a nevében magát.Ha valóban az exeddel csevegtél volna-nem lenne téma 25 perc.

Legközelebb okosabb leszel, és nem ülsz fel semmiféle netes irkálmánynak:)

2023. ápr. 14. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
kérdés, hogy mikor jelezted, ha már kilépett a házból és azután, hülye lett volna, ha megvár. Egyébként sima, hogy nem érdekled őt annyira, hogy elnézze neked a késést.
2023. ápr. 14. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
3/3 nem neten beszéltük meg, telefonon szóval hidd el hogy ő volt az!
2023. ápr. 14. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Késel 25 percet és fel vagy háborodva hogy nem várt meg? 😂Ez komoly?
2023. ápr. 14. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
14%

Valszeg 25 percre se találja fel magát:D

nekem 25 percre egy rakat ötletem lenne elütni:)

2023. ápr. 14. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
És te miért tettél olyat, hogy nem tudtál pontos lenni?
2023. ápr. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!