Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácnak lenne nagyobb esélye barátnőt szerezni a kettő közül?
pff ilyen egy debil kérdést...hahaha
Most épp abban kérsz segítséget, h eldöntsd, h elmenj-e k/ur/vázni, vagy mégsem ?! LOL Sztem csinál, amit akarsz, mert ha majd lesz barátnőd, akkor nem az lesz gondolom az első dolgod, h elmondd neki, h "figyelj, eddig mindig csak kivertem/k.rv.áztam"....vagy talán rád lesz írva?! Arra pedig nincs hatással egyik sem, h előbb szerezz barátnőd, ahhoz inkább ismerkedésbe kéne az energiádat fektetni, és nem csak otthon ülni és ver.i a fa...odat xD
Na jó, akkor leírom. A két srác közül szerintem az örömlányosnak lenen nagyobb esélye. Azért neki, mert benne nem lenen az a görcs, mint a másikban és ez érződne is kettőjükön.
Az ötlet a kérdés feltevésére pedig csak úgy jött. Néha nem árt egy-két provokáló kérdés sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!