Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik srácnak lenne nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srácnak lenne nagyobb esélye barátnőt szerezni a kettő közül?

Figyelt kérdés
Ha adott két srác, akik mindenben egyformák és egyedül vannak már hosszú ideje és barátnőt keresnek. Az egyik csak a markát használja, míg a másik időnként eljár örömlányokhoz is.Ti mit gondoltok?
2010. okt. 8. 18:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
guminőőő
2010. okt. 8. 18:49
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
nekem egyik sem kéne, talán a markos
2010. okt. 8. 18:50
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
inkább leszbikus leszek, minthogy a 2 közül válasszak
2010. okt. 8. 18:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Na, csak őszintén, gyerünk! Egyébként egyikükről sem tudnátok, az a lényeg!
2010. okt. 8. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:
18:51-nek üzenem hogy akkor mégis hogy elégítse ki magát az ember ha nincs barátnője?! nők...
2010. okt. 8. 18:53
 6/18 anonim válasza:
az én (volt)barátom egyikkel se élne, és képzeld, elhiszem neki! azt mondta, inkább már magának, minthogy olyan lányok...
2010. okt. 8. 18:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Majd nemsokára leírom a saját véleményemet is, de egyelőre még várnék válaszokat.! Ha lehet, komolyakat és kívülről szemlélve a két srácot!
2010. okt. 8. 18:57
 8/18 anonim ***** válasza:
17%

pff ilyen egy debil kérdést...hahaha

Most épp abban kérsz segítséget, h eldöntsd, h elmenj-e k/ur/vázni, vagy mégsem ?! LOL Sztem csinál, amit akarsz, mert ha majd lesz barátnőd, akkor nem az lesz gondolom az első dolgod, h elmondd neki, h "figyelj, eddig mindig csak kivertem/k.rv.áztam"....vagy talán rád lesz írva?! Arra pedig nincs hatással egyik sem, h előbb szerezz barátnőd, ahhoz inkább ismerkedésbe kéne az energiádat fektetni, és nem csak otthon ülni és ver.i a fa...odat xD

2010. okt. 8. 18:58
 9/18 A kérdező kommentje:
Mi van öregem, magadból indulsz ki? Eléggé lalki szegény vagy, ha azt hiszed, hogy magamra értem. Meg se kérdeznék ilyet, pont a magadfélék miatt.
2010. okt. 8. 19:00
 10/18 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor leírom. A két srác közül szerintem az örömlányosnak lenen nagyobb esélye. Azért neki, mert benne nem lenen az a görcs, mint a másikban és ez érződne is kettőjükön.

Az ötlet a kérdés feltevésére pedig csak úgy jött. Néha nem árt egy-két provokáló kérdés sem.

2010. okt. 8. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!