Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sosem alszik nálam, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem alszik nálam, én meg nem mehetek. Átver, ugye?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé furcsák ezek a dolgok így együtt. Randizunk, szex is volt már, 3 alkalommal. Sosem aludt nálam, képes volt hajnali 2-3 körül haza menni.

Az exével sűrűn beszélnek, elvileg munka ügyben, mert a csaj valami titkárnő és a főnökével van valami közös projektje, egy társaságba is járnak néha, mivel jóban maradtak.

Az ő lakásában sosem jártam még, arra hivatkozik, hogy egy barátja jelenleg nála lakik ideiglenesen.

Azt mondja, nem érti miért annyira fontos nekem ez a lakás téma, ő nem ezekre szeretne koncentrálni. Inkább a kellemes pillanatokat megélni, mikor együtt vagyunk. Azt mondja, sokat dolgozik (ami igaz is, tudom) és szeretne velem mindig kikapcsolódni, erre, rám koncentrálni.

Mi van??? Mondtam neki, hogy számomra hihetetlen a sztori, amit beadott, nem értem, 10 perc miért lehetetlen abban a lakásban, csak, hogy lássam. Nem érti, hogy számomra ez miért fontos és gyanús.

Egyből arra gondolok, hogy van valakije vagy az ex nője nem is az exe vagy összejárnak/ott lakik nála.

Egyébként vállakozó, elvileg sikeres is, azt látom több fronton is. Arra is gondoltam - miután kb elájult az én bérelt otthonomtól, hogy milyen szép… tényleg az - hogy az övé lehet régebbi és nem ilyen rendezett, mint az enyém. Azt néztem ki belőle, hogy saját lakása van, mert sikeres, de csak bérel ő is. Lehet a lakást szégyelli? Kérdezzek rá? Miért megy mindig haza tőlem?

2023. ápr. 13. 00:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Már kérdezted, akkor is le lett írva, hogy át vagy verve. Nekem is volt ilyen "kapcsolatom" a végén kiderült, hogy menyasszonya volt...
2023. ápr. 13. 10:11
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel azért nem mehetsz hozzá, mert ciki lenne a felesége és a gyerekek előtt. Ugyanezért nem alszik nálad sem soha, mert nem tudná mivel kimagyarázni otthon a családnak.
2023. ápr. 13. 15:36
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Mintha ezt már olvastam volna... Amúgy szerintem vagy nős, vagy együtt él valakivel.

N

2023. ápr. 14. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!