Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sosem alszik nálam, én meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem alszik nálam, én meg nem mehetek. Átver, ugye?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé furcsák ezek a dolgok így együtt. Randizunk, szex is volt már, 3 alkalommal. Sosem aludt nálam, képes volt hajnali 2-3 körül haza menni.

Az exével sűrűn beszélnek, elvileg munka ügyben, mert a csaj valami titkárnő és a főnökével van valami közös projektje, egy társaságba is járnak néha, mivel jóban maradtak.

Az ő lakásában sosem jártam még, arra hivatkozik, hogy egy barátja jelenleg nála lakik ideiglenesen.

Azt mondja, nem érti miért annyira fontos nekem ez a lakás téma, ő nem ezekre szeretne koncentrálni. Inkább a kellemes pillanatokat megélni, mikor együtt vagyunk. Azt mondja, sokat dolgozik (ami igaz is, tudom) és szeretne velem mindig kikapcsolódni, erre, rám koncentrálni.

Mi van??? Mondtam neki, hogy számomra hihetetlen a sztori, amit beadott, nem értem, 10 perc miért lehetetlen abban a lakásban, csak, hogy lássam. Nem érti, hogy számomra ez miért fontos és gyanús.

Egyből arra gondolok, hogy van valakije vagy az ex nője nem is az exe vagy összejárnak/ott lakik nála.

Egyébként vállakozó, elvileg sikeres is, azt látom több fronton is. Arra is gondoltam - miután kb elájult az én bérelt otthonomtól, hogy milyen szép… tényleg az - hogy az övé lehet régebbi és nem ilyen rendezett, mint az enyém. Azt néztem ki belőle, hogy saját lakása van, mert sikeres, de csak bérel ő is. Lehet a lakást szégyelli? Kérdezzek rá? Miért megy mindig haza tőlem?

2023. ápr. 13. 00:29
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
A szexben nem önző, törődik velem, elvisz ebédelni, vacsorázni, gyengéd, mégis úgy érzem kihasznál és csak szexet akar, igaz?
2023. ápr. 13. 00:30
 2/23 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm azt mondta, van olyan akinek az együtt alvás még a szexnél is intimebb dolog. Ez baromság, ugye? Vagy fél, hogy meghallom a horkolását vagy egyéb hangokat?
2023. ápr. 13. 00:33
 3/23 anonim ***** válasza:
99%
Én még azt is meg merem kockáztatni hogy van barátnője.
2023. ápr. 13. 00:36
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Átver, de mivel belemész, teljesen jól csinálja. Pontosan mi a problémád, ha így is odadobtad magad és ilyen ember kellett?
2023. ápr. 13. 00:39
 5/23 A kérdező kommentje:
Voltam egyszer a munkahelyén, ahol az összes beosztottja látott és “közel is került hozzám” előttük. Nyilván ismerik az exét. Ha van valami köztük akkor ezt nem teszi, nem?
2023. ápr. 13. 00:52
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

Előttem is nyomult egy kis ribire a munkatársam akinek amúgy otthon barátnője várta. A csajnál lakott ez így még viccesebb. Nem szólt senki se neki :D

Ti mennyi idősök vagytok?

2023. ápr. 13. 00:54
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

"Az ő lakásában sosem jártam még, arra hivatkozik, hogy egy barátja jelenleg nála lakik ideiglenesen."

Vagy inkább egy barátnő.

Netán feleség.

2023. ápr. 13. 00:58
 8/23 anonim ***** válasza:
99%
Simán létezik olyan aki otthon tart egy feleséget, a munkahelyén az exével kavargat, és jár egy harmadik csajhoz is.😬
2023. ápr. 13. 01:06
 9/23 anonim ***** válasza:
38%
Gondolom őt is csak úgy "kifogtad", egy újabb disznó, aki csak megdug, átbasz, kihasznál, de legalább sikeres ugye, az fontos(abb), más is lóg rajta, zavar téged, hogy nem körülötted nyüzsög állandóan, de ha meg azt tenné, eh uncsi hol az újabb disznó, akit már megint kifogtál és a kör bezárul..
2023. ápr. 13. 01:24
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is azt súgja valami, hogy az ex titkárnő valójában az ex-szerető, a valóságban pedig otthon felesége (és jó eséllyel gyereke van, mert nem hagyta el) a hapsinak...

Majd írd le, mi derült ki.

2023. ápr. 13. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!