Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudik arról, hgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik arról, hgy kivel van?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akibe egy kicsit belezúgtam. Találkozgattunk, már minden meg is történt, de aztán megmondta, hogy velem nem akar kapcsolatot. Közben bevallotta, hogy mással amúgy igen és ismerkedik egy nővel. Tegnap írogattunk és azt mondta, hogy megy haza, nagyon fáradt stb.

Közben írta testvérem, hogy látta őket a másik nővel étteremben.

Ha amúgy is elutasított, miért hazudik arról, hogy kivel van? Simán megmondhatta volna, hogy randira megy.

Vagy engem csak talonba akar?

Elég önkínzó ez a helyzet amúgy és ki is lépek belőle, csak arra lennék kíváncsi, hogy miért hazudik.

2023. ápr. 12. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyszerűbb, mint igazat mondani. Nagyon nem kéne foglalkoznod ezzel az emberrel.
2023. ápr. 12. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Most őszintén. Ha nem deült volna ez ki, nem feküdtél volna le vele?
2023. ápr. 12. 14:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát ha tudom, hogy ez lesz a vége, akkor nem. Így is kellően fáj, hogy hazudik és szórakozik velem.
2023. ápr. 12. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem simán elkalandozgatott volna veled. De nem bántásból. Mert te is élvezted volna. Csak te beleesstél volna a végén.
2023. ápr. 12. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, talonban azért megtartott volna, ha a másik nővel nem jönne össze a dolog.

Ne foglalkozz vele, mert aljas szemétláda az ilyen. Találsz nála jobbat, hidd el.

2023. ápr. 12. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mai világban amúgy van még értelme ismerkedni és hűséget, tiszteletet várni a férfiaktól? Annyi ilyen kérdés születik itt meg annyi ilyet látok én is, hogy lassan jobb lesz inkább apácazárdába vonulni. Sajnálom, hogy egy ilyen mocsok áldozata lettél.
2023. ápr. 12. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazug féreg, ennyi. Ha ebben hazudik, másban is fog.
2023. ápr. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!