Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha őrülten vonzodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha őrülten vonzodom hozza? L

Figyelt kérdés
Veletek volt mar olyan, hogy akivel randiztatok elkepesztoen eros szexualis kisugarzassal rendelkezett es olyan szinten vonzott, hogy az kiult az egesz arcodra?? Mit lehet ezzel kezdeni, ha orulten vonz a masik? Adjam a tudtára percenkent vagy probaljak ugy tenni mintha nem is erdekelne??
2023. ápr. 11. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

"A komoly kapcsolat része a szex is."

A házasság is, elvárhatom első randin a lánykérést?

2023. ápr. 11. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem állítanám párhuzamba a házasságot a szexel. A házasság tulajdonképpen egy papír, anélkül is működhet jól egy kapcsolat, hogy házasok lennének. A szex viszont egy alap pillér, egy szükséglet (kivéve persze pl az aszexuálisokat).

De kezdünk eltérni a tárgytól. A kérdező azt fogalmazta meg, hogy mennyire őrülten vonzó számára a randipartenre. Szó sincs itt elvárásról, nem is értem ez hogy jön ide. Én csak azt mondtam, hogy igenis nyugodtan szexeljen két felnőtt ember, ha vágynak rá.

2023. ápr. 11. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Az őrült vonzalom általában rossz jel, de ezt akkor tudod legtöbbször ha átéltél már ilyet. Gyakran jelzi hogy nárcisztikussal, vagy hasonlóval kerültél kapcsolatba, aki akkor von meg tőled minden érzelmet (ami nem is létezett soha) amikor te már full beleestél.
2023. ápr. 12. 09:08
 14/15 A kérdező kommentje:
13, ettol felek en is! Sajnos volt reszem benne egyszer.. es felek, hogy ugyanaz ismetlodik majd meg? Pont ezzel a gondolattal voltam, ha valaki orulten vonz akkor biztosan van valami problema.. es tessek itt van ez a ferfi aki nagyon vonzo..
2023. ápr. 12. 12:48
 15/15 anonim ***** válasza:

13. vagyok, azért emiatt még ne írd le, csak elmondtam hogy fennáll ez a veszély is. Én is átéltem már, és utána sémaszinten figyeltem meg hogy aki nagyon vonz, azzal mindig van valami gáz... elvileg a gyerekkoromig nyúlik vissza, de ez már terápia eredménye.

Nyugodtan találkozz vele, ismerkedjetek, figyeld a viselkedését. Az említett típus jellemzője hogy irreálisan gyorsan akar haladni, szerelmet vall hamar, lelki társnak hív, szóval a lovebombing. Természetesen ez nem zárja ki vele a szexet, de ahogy értettem, komoly kapcsolatot keresel, csak annyi hogy óvatosan a gyors érzelmekkel, ami kialakulhat az intenzív kémia hatására.

2023. ápr. 12. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!