Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ne legyek teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nodiggity202 kérdése:

Hogyan ne legyek teljesen bestresszelve? Hogyan ne távolítsam magam mellől?

Figyelt kérdés

Röviden és tömören az a problémám, hogy nagyon kezdő vagyok a randizásban/ismerkedésben, kicsit túlkoros is vagyok hozzá, sajnos sok tényező hozzájárult ehhez, hogy nem merek megnyílni.

Általában mindig eltávolítom magam mellől a pasikat, sosem voltak fiúbarátaim. Most azonban szerintem valaki el fog hívni, aki nagyon tetszik, és nem akarom, hogy csalódjon. Szörnyen unalmas vagyok, és nem akarom, hogy úgy legyen vége a randinak, hogy soha többé nem keres.

Nagyon feszült és stresszes tudok lenni ilyen szituációkban, ami érdekes, hiszen nagyobb társaságoknál mindig nyüzsgök, jó kedvem van, humoros vagyok. De ha egy pasival találkozom, szörnyen befeszülök…

Tudom, vannak átmeneti megoldások, hogy igyak egy kis alkoholt, de első randin szerintem kellemetlen.

Vajon miért van ez a befeszülés? Annyira szeretnék rajta változtatni… 😞

20/L

2023. ápr. 11. 07:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szólj neki előre hogy lehet az elejèn zavarban leszel, ès ezèrt szorongsz. Ha úgy áll hozzád megèrti, ès hidd el hamar oldódni fog ez.

Mantrázd magadban hogy ő is úgyanolyan ember mint te, így nincs mièrt idegesnek lenned.

2023. ápr. 11. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezen csak gyakorlással tudsz túllendülni. Ha laza a srác, akkor elmondhatod neki, hogy kicsit izgulsz, hátha oldja a feszültséget.
2023. ápr. 11. 09:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg, milyen sok rosszat mondasz magadról már csak ebben a kérdésben is. Most kétszer ennyi jó dolgot írj fel magadról, hogy miért lehet téged szeretni! Bocsásd meg a hibáidat! Ne akarj tökéletes lenni, mindenki horpadt kicsit, még ha ez nem is látszik egyből. Szóval semmivel sem érsz kevesebbet másoknál!

Másrészt, ha látja rajtad, hogy zavarban vagy, az neki bók, hiszen miatta vagy zavarban. Ez azt jelenti számára, hogy fontos neked.

Az én családomban mindenki úgy viselkedett, mintha nem létezne szexualitás, én pl. emiatt lettem elcseszett, emiatt tagadtam le, izgultam magam halálra, ha egy lány tetszett.

Olvass az önelfogadásról és gyakorold! Biztos szuper csaj vagy!

50f

2023. ápr. 11. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Fuss 5-10 kilométert randi előtt (vagy végezz valami más intenzív mozgást), zuhany, csinosítás, indulás :-) A mozgás csökkenti a stresszt. 3# voltam.
2023. ápr. 11. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Én leragadtam ott, hogy 20 éves lányként túlkoros vagy az ismerkedéshez. Ok.
2023. ápr. 11. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogató, segítő kommenteket. ☺️ Kicsit most jobban érzem magam!
2023. ápr. 12. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a 20 éves mamika még akar valamit az élettől?! Fura! ;-) 3,4 voltam. Ha akarsz írj magánt, virtuális ükpapiként igyekszem segíteni.
2023. ápr. 12. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Még azt is lehet, hogy egész egyszerűen nem törődsz ezekkel a gondolataiddal. Pláne randi közben ne azon rágódj, hogy jól áll-e a ruhád csücske, hanem KIFELÉ figyelj. Főleg rá, a srácra figyelj, hogy ő milyen. Illetve, hogy ő hogy reagál rád, ő vajon mit gondol. NE arra, hogy szerinted egy katasztrófa vagy :-)

Van az a dal, hogy:

Ha még egyszer leány lennék,

bezzeg tudom mit csinálnék.

Megválogatnám a legényt,

mint piacon az új edényt.

Megcsengetném, megpengetném,

ha rossz vóna földhöz verném."

De hát ezt a szellemiséget javaslom :-)

3,4,7 voltam.

2023. ápr. 12. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

de már az, hogy elhív azt jelenti, hogy tetszel. ennek örülj

viszont az én tapasztalatom magammal kapcsolatban az, hogy egy párkapcsolat nem feltétlenül gyógyítja meg az emberlelki bajait, amiket a múltjából hoz. én legalább is sok lánnyal szakítottam, míg rájöttem, hogy a tetves gyerekkori nyomoraim miatt nem vagyok képes megmaradni senki mellett sem. 8 voltam.

2023. ápr. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!