Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire vagytok türelmesek a pasival, ha esetleg bestresszel? Segítetek neki ilyenkor?

Figyelt kérdés
Tehát kíván titeket, csak a teljesítménykényszer miatt bestresszel?

2023. jan. 7. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szoktam rá nyomást helyezni, de ha pár alkalom után nincs fejlődés akkor általában jegelem a dolgot
2023. jan. 7. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Ha csak szex miatt vagyok valakivel, akkor semennyire, mert nem azért vagyok vele, hanem a jó szexért.

Ha kapcsolatban vagyunk, akkor több alkalmat hagyok neki.

2023. jan. 7. 23:58
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Az legyen a legnagyobb baj egy pasiban.
2023. jan. 8. 00:34
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Pasi nem stresszel be. Csak gyerekek és lúzerek. De azokat nem meghagyom másnak...
2023. jan. 8. 01:34
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Nekem nagyon nem jön be, ha bestresszel a pasi, nálam akkor már elvágja magát a legelső talin. Én azt szeretem, ha vagány, határozott, bátor. :) L
2023. jan. 8. 04:19
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

Teljesen megértem a fenti válaszokat. Én is egyből dobom azt a nőt, aki bénázik az ágyban. Esetleg adok neki 1-2 alkalmat, hogy bizonyítson, de ha nincs fejlődés, mehet amerre lát. Kislányokkal foglalkozzanak a kisfiúk!

Egy nő legyen profi az ágyban, tüzes, céltudatos, határozott.

Ha szép hasa van és nagyon jó mellei, kaphat még egy esélyt, de finoman jelzem neki, hogy bár nincs nyomás rajta, de ketyeg az óra, szedje össze magát, ha azt szeretné, hogy nőként tekintsek rá.

Ez ugyanolyan, mint a főzés: ha már az első ebéd langyos és érdektelen, meg nem bírja megjegyezni, hogy hogyan szeretem a kávémat, fárasszon valaki mást, akinek a parizer húsnak tűnik, egy igazi nő nem ezen a szinten van!

2023. jan. 8. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
A bestresszelés alatt az erekciós problémákat érted? Nekem volt ilyen többször is régebben, több csajjal is, mindegyik megértő volt, és türelmeseb próbáltak segíteni is, hogy felálljon.
2023. jan. 8. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

Őszintén szólva, én nő vagyok, de velem is előfordul. El se tudok élvezni eleinte ettől. Észre se veszem és totál befeszülök. Volt, hogy a pasi megállt és tök normálisan megnyugtatott, aztán ment tovább.

Szóval elég képmutató lenne, ha én nem lennék türelmes és megértő a pasikkal. Volt már ilyen helyzet és nem volt belőle gond. Legközelebb mindig jobban ment. :)

2023. jan. 8. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!