Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt sehogy sem értem? (!)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt sehogy sem értem? (!)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, és az egyik beszélgetésünk alatt kiderült, hogy szerinte nagyon pozitiv tulajdonság egy nőben az, ha csak azzal fekszik le, akit szeret (en ilyen fajta nő vagyok, ezt tudja) de neki a könnyűvérű (fűvel-fával kefélgető) nőkkel sincs gondja. Ez pont két szélsőséges nőtípus. Nem igazán értem, hogy ennek a férfinek valójában milyen nő is kell? Vagy neki mindegy?
2023. ápr. 9. 08:49
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
De hol olvastad hogy én szexelek vele???
2023. ápr. 9. 10:58
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
HA ENGEDSZ NEKI! Feltételes mód.
2023. ápr. 9. 11:00
 23/43 A kérdező kommentje:
De eszembe sem jut engedni neki!
2023. ápr. 9. 11:03
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Okay, akkor hol a probléma? Nem értem komolyan.

Én nem kérdezném meg egyáltalán, hogy mit gondol, mit szeretne, mert logikus, hogy mi a célja általában. De tedd meg, ha szeretnéd tudni, vagy hazugságon kapni.

2023. ápr. 9. 11:08
 25/43 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem meg, mert kiváncsi vagyok mennyire gátlástalan hazudozó.
2023. ápr. 9. 11:11
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, jó szórakozást! :)
2023. ápr. 9. 11:15
 27/43 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy nagyon nagyon kiváncsi leszek a válaszára, mert hogy valaki két szélsőséges dolgot is egyformán elfogad és jónak tart, az szerintem nem vall egészséges lelkületre, és tisztességre sem. Szóval kiváncsi vagyok nagyon mivel magyarázza meg hogy mit is akar tőlem?!
2023. ápr. 9. 11:19
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
En mondjuk ezt nem annyira ertem. Ha nem veti meg azokat a noket, akik egyejszakas kapcsolatba belemennek, de normalis kapcsolatra nem ilyen not akar,azzal megis mi a baj?
2023. ápr. 9. 11:23
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nyugodtan lefekszik velük, hogy nem válogat.
2023. ápr. 9. 11:25
 30/43 A kérdező kommentje:
28 az a gond, hogy nem mondta meg konkrétan hogy tőlem mit akar! Ez a gond!
2023. ápr. 9. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!