Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt sehogy sem értem? (!)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt sehogy sem értem? (!)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfival, és az egyik beszélgetésünk alatt kiderült, hogy szerinte nagyon pozitiv tulajdonság egy nőben az, ha csak azzal fekszik le, akit szeret (en ilyen fajta nő vagyok, ezt tudja) de neki a könnyűvérű (fűvel-fával kefélgető) nőkkel sincs gondja. Ez pont két szélsőséges nőtípus. Nem igazán értem, hogy ennek a férfinek valójában milyen nő is kell? Vagy neki mindegy?
2023. ápr. 9. 08:49
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
88%
Ezek szerint mindegy, csak lyuk legyen.
2023. ápr. 9. 08:52
 2/43 anonim ***** válasza:
90%
Várhatóan kapcsolatra az első, a másodikat viszont nem ítéli el az életmódja miatt és/vagy egyéjszakás kalandba belemenne vele.
2023. ápr. 9. 08:53
 3/43 A kérdező kommentje:
Az is megzavart, hogy konkréan nem mondta ki, hogy velem milyen jellegű kapcsolatot akar.
2023. ápr. 9. 09:15
 4/43 anonim ***** válasza:
91%
Ami alakul veled, vagy csak mint szexpartner.
2023. ápr. 9. 09:32
 5/43 A kérdező kommentje:
4-es de azt tudja hogy én alkalmatlan vagyok szexpartnerségre.
2023. ápr. 9. 09:43
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menj bele szexkapcsolatba.
2023. ápr. 9. 09:49
 7/43 A kérdező kommentje:
De nem mondta ki nyiltan hogy mit akar tőlem konkrétan! Lehet rákérdezek erre.
2023. ápr. 9. 09:50
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Nezd, akarmit is mondhat. Azert figyeld a jeleket, hogy merre megy a dolog. Azt lehet erezni, latni, ha nem egy normal kapcsolat iranyaba haladtok.
2023. ápr. 9. 10:01
 9/43 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, vannak olyan férfiak, akik eljátszák a hős szerelmest nyugodtan, én személy szerint nem tenném magam vele.

De kérdezz rá, lehet őszinte lesz veled

2023. ápr. 9. 10:02
 10/43 anonim ***** válasza:
72%
A férfiember igényes nőt akár társnak, de ha nincs társ ku.rvázni is elmegy.
2023. ápr. 9. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!