Xbox one S készüléken,kitőröltem mindent,ugy értem ,hogy nincs operácios rendszer sem,. És nem tudom vissza tenni sehogy,off line frissítéssel probáltam ,amit az xbox oldalon lehetett letőlteni,miért nem jo?
Kicsit utána néztem az interneten, hogy hogyan lehet letörölni az operációsrendszert az Xbox-ról. Hétköznapi felhasználó nem tudná letörölni, maximum gyárivisszaállítást lehet rajta csinálni.
El sem tudom képzelni, hogyan sikerült letörölnöd az operációsrendszert?
Ritka nagy marha vagy!
Talán ez segíteni fog, ez a weboldal.
Nekem van itthon egy Xbox series x , és átnéztem a beállításokat, de nem találtam rajta olyant, hogy teljes operációsrendszer törlése.
Nem tudom hogyan sikerült ezt neked megoldani, de nem is értem, hogy miért akarná bárki is törölni mindent a konzolról, hogy utána se kép, se hang.
Biztos vagyok abban, hogy a teljes törlés elött, maga a rendszer rákérdezett arra, hogy törölni szeretnél-e mindent. Erre már külön kódokat kellett volna megadnod, és te ezeket nem vetted észre?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!