Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sugarbabyként mikor éreztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugarbabyként mikor éreztétek azt, hogy elég, másra vágytok? Hogy alakult az életetek utána, beszéltetek a későbbi párotoknak erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen kapcsolatban vagyok, élvezem, boldog vagyok. De foglalkoztat az is, hogy vajon később "hogyan tovább". Nem az anyagi dolgokra gondolok, mert közben azért bőven tudok így félretenni, most fogok végezni az egyetemen is, a partnerem elég sokat segített az egyetemi évek alatt is, a tanulmányaimhoz kötődő dolgokkal. Szóval tényleg nem dőltem hátra és ültem a babérjaimon, hogy majd örökre így, ilyen kapcsolatban éljek, mindig mástól függjek.

2023. ápr. 8. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Miért kellene erről beszámolni bárkinek is? A te életed, a te döntésed. Egyszer vége lesz, keresel egy "normális" partnert és élitek az életeteket.
2023. ápr. 8. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én is úgy érzem, ez magánügy. De itt olvastam pár hasonló, korábbi kérdésnél, hogy "ezt tudva majd ilyen nőkkel senki sem áll szóba", meg hogy ki akarna "ilyennel" bármi komolyat stb.
2023. ápr. 8. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem kell róla beszámolni. Nem hiszem hogy attól kevesebb lennél, mert sugarbaby-ként kezdted.
2023. ápr. 8. 14:55
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Most akkor mi a krédés?
2023. ápr. 8. 14:57
 5/6 A kérdező kommentje:
A kérdésem azokhoz szól, akik éltek ilyen kapcsolatban.
2023. ápr. 8. 14:59
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Oszinten? Folosleges ezen agyalnod, mert a kis diplomaddal napi 9 oraban és a kotelezo tulmunkakkal se fogsz soha annyit keresni, mint kur.valkodassal. par honap mulva mar megint hudetni fogod magad, mert rajossz, 30 eves korod utan is raersz kiegetni a szemed, agyad, hogy tizedannyi penzert robotolj.
2023. ápr. 8. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!