Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bennem miért nem bízik ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem miért nem bízik ?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk egy sráccal de úgy érzem nem bízik bennem valamiért. Biztosan sokat bánthatták, sokszor becsaphatták, de ezekről nem én tehetek.

Azt mondta, neki idő kell csak már egy pár hónapja húzzunk és kezd fogyni a türelmem.

Igazság szerint megértem őt teljes mértékben. De nekem meg rosszul esik , hogy állandóan bizonygassam a dolgokat.

Tényleg egy sràcot se csaptam be. Sőt soha nem is csaltam meg. Nekem a bizalom többet ér.

És nem tudom hogyan lehetnék még türelmesebb…

2023. ápr. 8. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már pár hónapja kínlódtok, valószínűleg nem lesz jobb. Te nem tudsz mit tenni, ez az ő problémája, amivel neki kell megbirkóznia. Esetleg egy szakember segítségével.
2023. ápr. 8. 09:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen egyet értek az 1es válasszal. Nekem az is fura, hogy úgy jön le, hogy nem is beszéltek erről őszintén. Saját tapasztalatom is hozzá tenném: egyszer volt ilyen párom, akirők kiderült, hogy egyszerűen magából indult ki. Amíg magát sajnáltatta, meg minden exe hibás volt, csak ő nem, addig kiderült, hogy kb minden szava hazugság, és meg is csalt.
2023. ápr. 8. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Bár tudom ez le lesz pontozva, akár jogosan is

https://www.youtube.com/watch?v=8LMa-X5Q3w4&ab_channel=Diese..

Beszélj vele erről, forszírozd picit, lehet kiderül majd, hogy belenézett a telefonodba stb., ami a bizalmát szegte.

2023. ápr. 8. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Valaki más miatt zárkozott óvatos esetleg.

Lehet átverték korábban nagyon.

2023. ápr. 8. 14:09
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
65%
Kerüld el messze az ilyen nyámnyila, lelki nyomorékokat. Csak tönkre tesz téged is.
2023. ápr. 9. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy éreztem az elejétől fogva a kapcsolatomnak. Fél év után sem változott... Mondjuk én tudom mik miatt ilyen, azt hittem majd meglátja hogy én nem tennék vele olyasmiket és elkezd bízni bennem. Tévedtem. Sajnos nem is tartott utána sokáig a kapcsolat, mert úgy éreztem, hogy én nem tettem semmit, mégsem bízik bennem teljes mértékben, és ez nekem így nem pálya.... Meg még pár másik dolog is volt emellett, de az most nem lényeg.
2023. ápr. 9. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Mihez kell az a nagy türelem? Találkozgassatok, beszélgessetek, mit akarsz? Összeköltözni vele? Ahhoz tényleg kell egy-két év.
2023. ápr. 14. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem adsz okot bizalmatlanságra? Csak mert én pl. akkor vagyok valakivel bizalmatlankodó, ha okom van rá. Egyszer volt egy nagyon féltékenykedő barátom, de sajnos volt is oka rá, mert egy másik pasival írogattam közben. Nem voltam érzelmileg teljesen benne a kapcsolatban, testileg nem csaltam meg, de érezte, hogy valami nem kóser. Szerintem az emberek megérzik, ha valakiben nem bízhatnak, és akkor úgy is viselkednek vele.
2023. ápr. 20. 10:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet de nem beszélgetek más sráccal úgy. Mármint csak a gyerekkori ismerősömmel. Amit el is mondtam neki.

Nem szoktam több vasat tartani a tűzbe se. Nekem a bizalom sokkal fontosabb mint egy másik pasi.

Plusz nekem ő tetszik, akkor miért akarnék mást?

2023. ápr. 20. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Fuu ez az összeköltözni kell egy-két év című műsor.

Ja, eltelik 1,5 év, és a második napon rájössz reggel 8-kor hogy nem bírsz tovább egy légtérben lenni vele 48 óránál többet. Akármiért !!!.

Na és mi történt ? Elcsesztél 1,5 évet. Holott ez egy hónap alatt is kiderült volna.

2023. ápr. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!