Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy lánnyal meg ő is szeretne talizni,de aztmondta ő tartja a kapcsolatot az exével. Ez nem gáz picit?
5-6 napja beszélgetünk órákat. És egyszer csak valahogy szóba jött az exe,és mondta hogy van valami program amit együtt csinálnak,és tisztességes kereteken belül szerinte ez tök jó.
Én kevésbé örülök ennek,odáig érteném ha kellemes ünnepeket kívánnak sms-ben pl.
Meg még egy két furcsaságot mondott. Ő neki a minimum 10 évvel idősebb pasi kell.Még nem találkoztunk személyesen,de nemtudom...lehet nem jó ötlet. Kedves aranyos vidámnak tűnik,de iszonyatosan csúnyán beszél minden 2. Mondatában elhangzok a ge..i, f@sz,stb ..
Most lehet én reagálom túl ezt ,de fura

A legtöbb pasi utálja a trágár nőket.
A legtöbb csaj meg jóban van az exével.
Nálam is a lányzó szakított,nem volt cirkusz stb,de azért hagyott annyi nyomot bennem,hogy ne tartsak nagyon kapcsolatot.
Max karácsony,születésnap üzenetben 1 mondatban.

ez szerintem tipikusan az az eset, hogy nem tűntök kompatibilisnek.
az hogy túl sokat káromkodik e valaki, nagyon szubjektív. van akit ez zavar, van akit nem. nem reagálod túl azzal, ha azt mondod, hogy neked ez taszító.
az exével kérdés az is hogy mennyi ideig voltak együtt, előtte ismerték e egymást, miért mentek szét. vannak olyan kapcsolatok ahol elhidegülnek annyira egymástól hogy csak barátok maradnak, vagy akár barátként kezdték, kipróbálták együtt ,de nem jött össze. azzal szerintem nincsen gond ha valaki jóban van az exével és barátok maradtak

Én is tartom a kapcsolatot az exemmel van hogy iszunk egy kv-t is nála.
Már csak a lányom miatt is.
De!
Nem akarok tőle semmit és ő sem tőlem.

Kiderül akkor mi lesz. De simán benne lehet hogy nem vagyunk kompatbitilisek
7# nem nem innen. Itthoni a dolog.

Figyelj, hívd el randira, kiderül.
Alpári a csaj, de gondolom nem is fehér.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!