Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljesen fel adtam a reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen fel adtam a reményt . Most mit csináljak ?

Figyelt kérdés

Tinder pl..... Kondi-kocsi- profi fotók!

Ez jellemzi leginkább a korosztályomban lévő pasik 98%-át .

Az ilyenek ""férfiak"" mit várnak,mármit milyen nőt akarnak ?

Gondolom szolizott,póthajú ,feltöltött szájú cicamicát ?

Aki nem így néz ki de viszont csinos ,nagyon igényes az már ki esik a rostán igaz ? Akkor hol ismerkedjen az ember egyáltalán? N30

2023. ápr. 5. 08:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%

Nem vagyok hivatásos fotós, a volt csajom az volt, fotóztunk esküvőket stb. , de nem is ez a lényeg. Múltkor felmentem Badoo-ra csak kíváncsiságból (még nem akarok ismerkedni), és katasztrofális képek voltak. Nem is értem őket, és a legrosszabb, amikor a duci lány le akar tagadni 20kg-ot. Háttérben pedig szanaszét minden. Nem hiszem el, hogy nincs egy barátod sem, akinek van értelmes gépe. Legutóbb is írták, hogy műterem bérlés, meg a többi szar. Nagy hülyeség az egész. Kimentek a Városligetbe, tetőre stb. és max 1 óra alatt megvan egy olyan amatőrnek is, mint én vagyok. +pár perc utómunka. Gondolkoztam már rajta, hogy segítek pár embernek itt, mert ez katasztrófa, és nekem sem árt a gyakorlás. Na majd ha meglesz az új objektívem :)

30/F

2023. ápr. 5. 09:04
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

"Teljesen fel adtam a reményt . Most mit csináljak ?"

Pedig arra válaszoltam.

Azt, hogy ne sztresszelj rajta, kezdeményezz, ha a másik nem mer és találd meg önmagad elsősorban.

Ez nem számonkérés volt, csak úgy fogod fel.

2023. ápr. 5. 09:17
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
Jah és a legtöbb barátomat, ahogy engem is taszít a "szolizott,póthajú ,feltöltött szájú cicamica" , soha nem kezdenék ilyennel(11-es)
2023. ápr. 5. 09:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Járj el borkóstolókra.
2023. ápr. 5. 09:20
 15/23 A kérdező kommentje:
12 látom nem az erősséged az értelmezés és nagyon frusztrált hangulatban próbálod a maásikra rá erőltetni az érveidet :) ettől se előrébb nem leszel ,se nem az adott kérdésre válaszoltál ismét ! Hajrá, csak így tovább ,van itt még bőven hely nyomasd :)
2023. ápr. 5. 09:21
 16/23 anonim ***** válasza:
10: Nem a külsőn múlik kizárólag, hiába van most így beállítva. Sok férfi "csak" társat keres, nem biztos hogy szeretne családot. És sok nő úgy áll hozzá, hogy "csak társ" nem kell. Ha nem lehet gyerek, akkor férfi sem kell.
2023. ápr. 5. 09:31
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdező te vagy a frusztrált, miről beszélsz?

"Tinder pl..... Kondi-kocsi- profi fotók!

Ez jellemzi leginkább a korosztályomban lévő pasik 98%-át .

Az ilyenek ""férfiak"" mit várnak,mármit milyen nőt akarnak ?

Gondolom szolizott,póthajú ,feltöltött szájú cicamicát ?

Aki nem így néz ki de viszont csinos ,nagyon igényes az már ki esik a rostán igaz ? Akkor hol ismerkedjen az ember egyáltalán? N30"

Én tényleg csak segítőjelleggel írtam, hogy ne stresszelj rajta stb. Félreértelmezed, de legyen igazad, ha neked úgy jobb.

Sok sikert, remélem egy halat kifogsz még ebben az életben!

2023. ápr. 5. 09:32
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, ez némileg bántó lesz, de a te érdekedben írom:

1. Borzasztó a helyesírásod. Nem szokásom ezzel baszogatni az embereket, de ha a neten akarsz ismerkedni, akkor javítanod kell rajta. A netes ismerkedés mindig szöveges üzenetekkel kezdődik, emiatt hamar ki tud belőled ábrándulni a férfi, ha sem az igekötők, sem pedig az összetett szavak helyesírásával nem vagy tisztában.

Félreértés ne essék: Én is hibázok, elcseszek dolgokat, saját bevallásom szerint sem a legjobb a helyesírási készségem (dolgozok rajta). Volt már nő, akivel azért nem folytattam az ismerkedést, mert rendszeresen jöttek a "meg gondoltam" / "el mentem ide" / "oda jönni" és társai.

2. Süt belőled a keserűség. Állítom, hogy sokkal több normális férfi van, mint szolizó, bmw-t mutogató, műanyagból készült ribit kereső izomberci. Teljesen rossz dologra koncentrálsz. Eleve nem kell neked ilyen férfi (ugye?), úgyhogy ne akadj fenn azon ennyire, hogy ilyenek is vannak. Egyrészt teljesen felesleges azon háborogni, hogy vannak olyan férfiak, akikkel te amúgy sem akarnál kapcsolatot kialakítani, másrészt ezzel annyit érsz el, hogy nő benned a harag, a keserűség, az undor a férfiak iránt. Ezt pedig mi bizony megérezzük és elkerülünk téged. Mi sem egy keserű, agresszív nőt szeretnénk társként.

Ha nyitott és kedves vagy, látszik rajtad, hogy kiegyensúlyozott az életed, a lelked, akkor sokkal több férfi fog nálad kezdeményezni, aki neked is szimpatikus.

A tindert személy szerint én nem javaslom ismerkedésre (alapvetően viszolygok az internetes társkeresőktől, feleségemet sem ott ismertem meg), de ha te mégis a neten akarsz számodra szimpatikus férfit találni, akkor kőkeményen meg kell fogadnod az 1-es pontot és dolgoznod a helyesírási készségeden.

2023. ápr. 5. 09:51
 19/23 A kérdező kommentje:
18 "" ki élted magad ? Az meg sem fordúlt a fejedben ,hogy lehet nem is magyar vagyok,csak itt tanulok egyetemen vagy talán van az ato.cor.?? közben ide jössz pocskondiázni,megszólni,kötözködni ... na akkor miről is beszélünk ? Mellesleg ennyit tudtál írni,ezek szerint az időd mint a tenger !! Nem vagyok se megkeseredett se társai ! Privátban nagyon sok segítséget kaptam,de senkitől nem kaptam hasonló gusztustalnal stílusban kioktatást és a helyes írásomat se szólta meg senki !! Tudod ELÖSZŐR MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI !! :
2023. ápr. 5. 09:56
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A tinder egy fos. Régóta nem használom, pedig régen még voltak onnan randijaim, talán komoly is sikerülhetett volna. Aztán ahogy mindig felregisztráltam újra, ha éppen kedvem volt, vagy ismerkedni szerettem volna, egyre lejjebb süllyedt a színvonal. Múltkor felregisztráltam, fél óráig tartott, elég is volt. Az emberek semennyi erőfeszítést nem akarnak beletenni még egy ismerkedésbe SE.

Én fb dating-en vagyok, onnan eddig 2db talim volt, az első sikerülhetett volna komolyan is. Majd esetleg még megpróbálom a badoot.

Lassan én is inkább afelé hajlok, hogy inkább eljárkálok itthonról és élőben ismerkedek.

Hiába a sok like, meg szelektálhatsz, én tényleg csak azt húzom jobbra aki nagyon megmozgat, de az ismerkedés egyszerűen erre haladt, hogy alig lehet valakivel normálisan megismerni egymást.

23N

2023. ápr. 5. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!