Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Teljesen fel adtam a reményt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen fel adtam a reményt . Most mit csináljak ?

Figyelt kérdés

Tinder pl..... Kondi-kocsi- profi fotók!

Ez jellemzi leginkább a korosztályomban lévő pasik 98%-át .

Az ilyenek ""férfiak"" mit várnak,mármit milyen nőt akarnak ?

Gondolom szolizott,póthajú ,feltöltött szájú cicamicát ?

Aki nem így néz ki de viszont csinos ,nagyon igényes az már ki esik a rostán igaz ? Akkor hol ismerkedjen az ember egyáltalán? N30

2023. ápr. 5. 08:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Ha az autópiacon akarsz halat venni, akkor csalódni fogsz minden alkalommal. Érted? A Tinderen a képmutatás, nagyképűsködés oldalán csak olyan embereket fogsz találni. Menj el egy könyvtárba, színházba, nyelvvizsga tanfolyamra, tudományos előadásra, vagy akár a piacra, ott nem BMW-s nagyképű izomtibik vannak. Az én fiatal koromban még számítógépek se voltak, nemhogy Tinder, mégis tudtunk ismerkedni.
2023. ápr. 5. 08:39
 2/23 A kérdező kommentje:
Tinder nem véletlen ezt írtam,mivel manapság a legtöbben ezt kultiválják ! A mai világban viszont nem fog oda jönni a pasi még egy hellora se ha szimpatikus vagyok neki ha nem ! Nem azt a világot éljük mit amit mondasz !! (sajnos)
2023. ápr. 5. 08:42
 3/23 anonim ***** válasza:
59%
Tünj ki a tömegből, attol, hogy a legtöbben a Tindert kultiválják, neked nem kell.
2023. ápr. 5. 08:43
 4/23 anonim ***** válasza:
91%

Tinder egy rakás fos. A többi társkeresö is. Mindegyiknek az számit, hogy minél többet legyél fenn, ergo nem érdekük az, hogy rögtön találj valakit.

Személy szerint ott már nem is keresek. Ellenben ha nyitott vagy a való életben a lehetőségek jönni fognak.

2023. ápr. 5. 08:46
 5/23 A kérdező kommentje:

csak mint íírtam,manapság a ""férfiak"" nem vélteln teszem idéző jelbe !!!

Nem fognak meg mozdulni és nagy százaléka még el is várja ,hogy a nő tegye meg az első lépéseket ... akkor elég sokáig fogjuk egymás két szép szemét nézni szerintem :)

2023. ápr. 5. 08:49
 6/23 anonim ***** válasza:
31%

Férfi nélkül nem tudsz élni?

Boldogtalan vagy? Az eléggé gond. Én értem, hogy vágysz szerelemre, törődésre, de minél jobban hajkurászod annál jobban nem érsz el sikereket.

Mi lenne, ha hanyagolnád a Tindert és csak lennél, magadra koncentrálnál? Lehet, akkor fog betoppani a hozzádvaló férfi.

Nem értem ezt a nagy felhajtást a férfiak/nők körül.

Mit érsz el azzal, hogy összejössz olyan palival, aki csak megfektetni akar, vagy megcsal, megver, hazudik stb?

HA nincs kialakult önképed, magatartásod, nem ismered az embereket, akkor olyanokba fogsz botlani. Először magadon dolgozz HA van min és ne görcsölj rá az ismerkedésre, mert pontosan azért nem jön össze, vagy idiótákat fogsz kihalászni.

7/23 anonim ***** válasza:
56%
Èn a facebook appját használtam. Az se piskóta😅 fèl èv alatt egy randira mentem el, de az az egy az tuti befutó volt.
 8/23 A kérdező kommentje:
6 szerintem az ember társas lény ... de nem értem ezt a számon kérést !!
2023. ápr. 5. 08:50
 9/23 anonim ***** válasza:
73%

Számonkérés? Kérdések voltak és úgy tűnik bele is trafáltam, hogy férfi nélkül úgy érzed semmit sem érsz. Hát ez eléggé szomorú.

Nyugodtan próbálkozz, bár ahogy olvastam büszke, konzervatív nő vagy, aki elvárná, hogy a férfi kezdeményezzen, pedig sok férfi nem mer, mert fél az elutasítástól.Akkor egyedül is maradsz, ha még a kisujjad sem mozdítod meg.

2023. ápr. 5. 08:53
 10/23 A kérdező kommentje:
nem az volt itt a kérdés ,hogy is fogalmaztál ... / FÉRFI NÉLKüL NEM TUDOK ÉLNI/??? 30 vagyok szeretnék családot stb... EZT A STÍLUST SZÁMON KÉRÉSNEK HÍVJÁK !! az h te nő vagy férfi vagy és nem tartasz igény valamelyik félre az a saját problémád !! nem az adott -ki írt kérdésre válaszoltál !!
2023. ápr. 5. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!